Tabung serat karbon debonding induksi

gambaran

Induksi debonding tabung serat karbon nganggo palapis aluminium

tujuan: Pikeun manaskeun tabung serat karbon (perumahan rudal) kalayan palapis aluminium dugi ka 600 ºF (316 ºC) pikeun ngabantosan bantalan tina kapal
bahan: Tabung serat karbon kandel 5 "(127 mm) anu 20 '(6.1 m) panjangna sareng diaméterna 24" (610 mm). Éta kalebet 52
bantalan urétana
hawa: 600 ºF (316 ºC)
frékuénsi: 60 kHz


Parangkat manaskeun induksi: DW-UHF-45kW / 100 kHz Sistim pemanasan induksi dilengkepan stasiun panas jauh anu ngandung dalapan kapasitor 1.0 μF
- jepit rambut induksi pemanasan coil dirancang sareng dikembangkeun pikeun aplikasi ieu
Prosés Kakuatan dihurungkeun sareng coil jepit rambut nyeken sisi tabung / perumahan nganggo garis aluminium sareng padding. Urétana mimiti panas sareng gelembung. Gaya hipu diterapkeun pikeun ngabantosan ngabantosan bantalan tina kapal. Éta ogé dititénan yén aluminium tiasa didebondkeun tina tabung ogé.
Prosés pemanasan anu diusulkeun henteu mangaruhan parah kana tabung serat karbon, anu mangrupikeun sarat tina prospekna.
Ieu berkat coil scanning ngan ukur pemanasan sisi ku liner aluminium.

Hasil pemanasan induksi / manpaat

- Pelestarian perumahan: pemanasan induksi sanggup manaskeun tabung anu cekap pikeun ngabéréskeun padding sareng anjing laut, nalika masih ngajaga tabung serat karbon anu ngamungkinkeun perumahan tiasa dianggo deui
- Tabungan matérial: Kusabab sanggup ngalestarikeun tabung serat karbon, tabungan bahan anu lumayan kahontal
- Responsif: HLQ sanggup ngalakukeun tés laboratorium gratis sareng ngararancang prosés anu tiasa dihasilkeun
tabungan anu cukup pikeun klien.