Induksi Coping Coping kana Proses Stainless Steel

Induksi Frékuénsi Tinggi Copper Coping ka Téhnologi Proses Steel Stainless

obyektip
Tujuan tina tambaga borongan induksi ieu pikeun stainless steel nganggo DW-UHF-40kw induksi pemanasan listrik kalayan stasion pemanasan khusus

pakakas
DW-UHF-40KW Induksi Pemanasan Power Supply

Coil adat HLQ

parameter konci
Kakuatan: 23.65 kW
Suhu: Kurang leuwih 1300°F (704)°C
Waktos: 3.5 mins

bahan
Cooper
4.5 ″ OD
0.5 ″ Tembok Ketebalan
Baja stainless 4 ″ OD
Jogét Sasama 2 ″

prosés:

Dina raraga ngamimitian pikasieuneun induksi tambaga pikeun stainless steel bagian éta dipuseurkeun dina hiji turntable. The coil brazing induksi teras didaptarkeun di tempat tambaga kumargi henteu cekap dipanaskeun tinimbang stainless steel. Nalika bagianna puteran, kirang langkung 25kW anu diterapkeun dina coil. Sakali sendi bangsat caket sareng suhu ngosong anu idéal, alloy disayogikeun kana sendi. Induksi brazing tina kerjasama ka stainless steel réngsé sareng suksés.

Hasilna / Mangpaat:

Hasil tina brazing induksi tambaga kanggo uji aplikasi stainless steel mangrupikeun positip, anu brazing induksi réngsé sareng tambaga ka stainless steel parantos dipigawe sacara lancar. Tés ieu nyababkeun kualitas luhur sareng kabalikan deui tina sendi anu kurang ajar, ningkat produktivitas sareng pangendali waktos sareng suhu.