Induksi Coping Coping Pikeun Bagéan Tambaga

obyektip
Induksi Coping Coping ka Tambaga bagian Spacer. The workpieces dipanaskeun nepi ka 2012˚F (1100˚C) dina 1 menit.

Alat anu Disarankeun
Alat anu disarankeun pikeun aplikasi ieu nyaéta  Mesin pemanasan induksi DW-HF-45kw

mesin brazing induksibahan:

  • Bagéan tambaga: 0.55 "kandel x 1.97" panjang x 1.18 "lébar x 0.2" panjang (14 mm kandel & 50 mm panjang x 30 mm lébar x 5 mm panjang)
  • Spacer tambaga: 0.55 "kandel x 1.57" panjang x 0.79 "lébar x 0.08" panjang (kandel 14 mm & 40 mm panjang x 20 mm lébar x 2 mm panjang)
  • Aloi bubuk: 5% rod pérak

power: suplai kakuatan pemanasan induksi nepi ka 30 kW
hawa: 2012˚F (1100˚C)
waktos: 1 menit