pausahaan

HLQ Induction Equipment Co., Ltd.

HLQ induksi parabot CO., LTD (urut Ngaran: DaWei induksi Élmu sarta Mesin Co., Ltd) ngahususkeun kana mesin Induksi Pemanasan sareng mesin las ultrasonik manufaktur sareng pamasaran pikeun langkung seueurDaWei induksi tibatan 15 taun. Mesinna nutupan Otomatis Permukaan Pangerasan & Mesin Tempering, mesin las plastik ultrasonik, tukang las logam ultrasonik, Mesin Pamanasan Induksi Didinginkan, Sistem Pigura anu Fleksibel, Otomatis Induksi Forging tungku, sistem pengerasan induksi lengkep, Aluminium sareng tungku Peleburan Tambaga, Curing Adhesive Curing Systems Cekap Tube Welders & Sistem Énergi Ngalereskeun. Aranjeunna liar dianggo dina perlakuan panas, beungkeutan, brazing, las, forging, lebur, preheating sareng solusi pas panas. Konverter transistor tina 500Hz dugi ka 2.0MKHz frékuénsi & ukuran kakuatan IGBT ti 5 dugi ka 2000 KW.

mesin panas induksi nerapkeun komponén listrik anu paling canggih sareng téhnik anyar-anyar anu unik. Éta tiasa manaskeun logam gancang sareng sawaréh. Éta ogé tiasa nembus non-logam kana logam panas dugi logam sekering tanpa ngahubungi logam

DaWei Élmu sarta Co., Ltd langsung. Bandingkeun sareng metode pemanasan anu sanés, mesin pemanasan induksi kami ngagaduhan seueur kaunggulan: kaayaan padet lengkep, kontrol diri sareng fungsi nyalindung diri. Dimimitian ku tekanan sareng cai anu dibutuhkeun, nyandak rohangan lantai kirang sareng meryogikeun kirang waktos start-up sareng shutdown, pemanasan sacara aman, hemat tanpa polusi.

Kalayan pamekaran perusahaan, perusahaan urang mayar langkung seueur perhatian pikeun panilitian & pamekaran sareng jasa saatos penjualan. Kami matuh ISO9000-2000 sacara ketat dina ngolah kami. Perusahaan kami meunang kamashuran anu hadé pikeun mesin kualitas luhur kami sareng saé.

 

 

katalog pemanasan induksi

HLQ-brosurinduction_heating_principle

induksi coils pemanasan desain

Induksi Élmu sarta coil Jurnalisme sarta Desain Dasar

induksi_heating_coils_design

induksi_heating_process

Induction_Heating_principle