Welder palastik ultrasonik Pikeun Proses Solusi Welding Plastik

gambaran

Tukang las palastik ultrasonik | tukang las ultrasonik | mesin las plastik ultra sonic sareng Frasing Frékuénsi Otomatis

 ♦ Ngudag frékuénsi otomatis otomatis, cocog pikeun sababaraha ukuran las las sareng desain béda anu béda, kisaran frékuénsi otomatis ngudag: ± 400HZ

Conto: 15KHZ ultrasonik, kapang kapang dina 14.4-15.2KHZ tiasa otomatis traceability frékuénsi

♦ Pamakéan komputer CPU pikeun ngawaskeun sababaraha program gancang sareng adaptasi. Fungsi sistem panyalindungan internal "monitoring protection system" bakal ngaréspon kaayaan ieu: suhu teuing sareng tekanan teuing, anu ngabalukarkeun kaleueutan. Arus kaleuleuwihan generator ultrasonik, ngaleupaskeun sirah solder, transduser atanapi transduser, kagagalan sirkuit generator, jst.

♦ Ngepaskeun otomatis ngamungkinkeun generator ultrasonik pikeun otomatis ngalacak sareng ngimbangan parobahan frékuénsi sirah las. Nalika hawa teuing, anggo dina permukaan sirah las atanapi lebu dina sirah, parobihan frékuénsi ieu bakal kajadian.

♦ Sistem amplitudo konstanta otomatis diwangun. Amplitudo ultrasonik tiasa disaluyukeun tina 50% dugi ka 100% stepless pikeun adaptasi sareng pagawéan las anu sanés.

♦ Kalayan IGBT, laju réaksi 100 kali langkung gancang tibatan tabung kakuatan gél silika tradisional.

model 1520A 1526A 1532A 1542A
prekuensi 15KHz
kakuatan  2000W  2600W  3200W  4200W
 Voltaseu  220V
kapasitas 10-20 kali / mnt
Bentuk nyetir Pneumatic
Panjang Stroke (Horn Journy) 75mm 100mm
Waktu Kaluaran 0.01-9.99S Disaluyukeun
Area Welding Φ100 Φ200 Φ300 Φ400
listrik AC
Modeu kontrol Kadali nomer
tekanan hawa Gawe 1-7 Bar
beurat  90KG  90KG  90KG  120KG
dimensi 450 * 750 * 1100mm 760 * 1000 * 1950mm

Fitur utama
1. Ultrasonik palastik Ultrasonik, sacara manual nyetél, sederhana ngagunakeun sareng diropéa.
2. Las ku waktos, waktos reureuh, waktos las sareng waktos nahan. Tekanan kerja tiasa diatur.
4. Bagian pneumatik anu akurat sareng kualitas tinggi diimpor
5. kualitas luhur transduser sareng panguat.
6. Perlindungan diri: Over-Current, Frekuensi Deviation, Over-Temperature
7. Sadia dina 4 frékuénsi - 15 KHz, 20 KHz, 35 KHz sareng 40 KHz.
8. Parobihan aplikasi gancang, kakuatan seam las tinggi.
9. Cocog sareng cadence tinggi sareng waktos siklus pondok.

las las ultrasonik-ultrasonik kapang kapang

aplikasi:

Ultrasonik Plastik tukang las \ Mesin ultrasonik las ultrasonik seueur dianggo dina industri otomotif, industri éléktronik, industri médis, alat-alat rumah tangga, baju anyaman, perlengkapan kantor, industri kemasan, industri cocooan, sareng sajabina.

Industri otomotif: bagian awak plastik, panto mobil, dasbor otomotif, lampu, kaca spion, visor matahari, bagian interior, filter, bahan reflektif, spike reflektif, bumper, kabel, filter plastik pikeun motor, Radiator, tanki cairan rem, cangkir minyak, bak cai, bahan bakar tank, selang udara, pemurni knalpot, piring baki, sareng sajabina.

Éléktronika Plastik: méter cai prabayar, alat komunikasi, telepon tanpa kabel, asesoris telepon sélulér, kasus telepon sélulér, kotak batre, carjer, klep pangropéa diatur baterai timbal-asam, diskét 3 inci, disk U, kartu SD, kartu CF, sambungan USB, Bluetooth paranti, sareng sajabina.

Alat tulis: folder, albeum, kotak tilepan, papan kerung PP, gelung pulpén, kartrid tinta, kartrid toner, sareng sajabina.

Produk médis sareng Daily: arloji, parabot dapur, tutup botol cair lisan, tutup netes, asesoris telepon sélulér, sikat lemes emas, sareng kabutuhan sadidinten, cecekelan, tutup kaamanan, botol kosmetik, pot kopi, mesin cuci, dehumidifier udara, setrika listrik, ketel listrik, beberesih vakum , panyatur, panutup sareng logam muka gril sareng rékayasa sipil sanés-sanésna.

Produk kaséhatan: produk barudak, kasur udara, gantungan baju, bekel kebon, barang-barang saniter dapur, pancuran, sirah pancuran, sareng sajabina.

aplikasi las ultrasonic

Aplikasi prosés las las

Mesin plastik las ultrasonic

Mesin las las-ultrasonik welder plastik

Aplikasi Las Ultrasonik: PVC murni, PET atanapi plastik kalayan langkung ti 20% eusi PVC anu disegel panas, kulit kulit panas-disegel, atanapi lawon disegel panas, sareng bahan tujuan khusus anu sanés tiasa diolah; kisaran aplikasi nyertakeun émosina sealing sapatu sareng topi, embossing pakean, cocooan, mérek, kantong, Hujan, alat tulis, kotak lipat, kantong CD, kantong bungkus, kotak panon, albeum, albeum poto, kartu bisnis, notepad, produk éléktronik, alat, olahraga barang panyegelan panas, sealing bungkus batré, jsb; biasana dianggo dina plastik, Elektronika, alat-alat listrik, bagian-bagian mobil, bungkus, panyalindungan lingkungan, alat-alat médis, lawon non-anyaman, cocooan, alat komunikasi sareng industri sanés.

Pabrikan mesin las Plastik Ultrasonik

=