Induksi Élmu sarta Bolts

Induksi Élmu sarta Bolts Jeung kacangan Jeung High Frequency Bolts Élmu sarta Equipment

Tujuanana Ngepaskeun baud baja ka 1500ºF (816ºC) kanggo gulung benang
Bahan alat baja H11, stainless steel A286, titanium sareng baut baja paduan 8740 tina sababaraha ukuran. Ukuran ilaharna diaméterna 1 "(25.4mm), panjang 1.5" (38.1mm)
Hawa 1500ºF (816ºC)
Frékuénsi 214 mun 216 kHz gumantung bagian
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 1.25μF pikeun total 0.625 μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik opat péngkolan dipaké pikeun manaskeun aci baudna kana 1500ºF (816ºC). Bolt H1 diaméterna 25.4 "(11mm) ngabutuhkeun 30 detik pikeun ngahontal suhu. Siklus pemanasan
beda-beda ti 20 dugi ka 45 detik gumantung kana ukuran bagian na.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• kali siklus gancang tur hirup alat nambahan kalayan hambalan preheat
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Maké coil sarua pikeun sagala rupa blanks ukuranana
• threads kacapean-tahan kuat sarta leuwih

bolts pemanasan induksi