Induksi Panas Ngubaran Prosés Permukaan

Naon prosés pangubaran panas induksi? Pemanasan induksi mangrupikeun prosés ngubaran panas anu ngamungkinkeun pemanasan logam pisan sasaran ku induksi éléktromagnétik. Prosésna gumantung kana arus listrik anu diinduksi dina matérial pikeun ngahasilkeun panas sareng mangrupikeun cara anu pikaresep anu digunakeun pikeun ngabeungkeut, ngagaleuh atanapi ngaleuleuskeun logam atanapi bahan konduktif anu sanés. Dina modéren ... Maca deui

Prosés Permukaan Pengerasan Induksi

Prosés Permukaan Pengerasan Induksi Naon anu dimaksud pengerasan induksi? Pengerasan induksi mangrupikeun salah sahiji perlakuan panas anu bagian logam ku eusi karbon anu cekap dipanaskeun dina médan induksi teras gancang didinginkan. Ieu ningkatkeun duanana teu karasa sareng karasa bagéan na. Pemanasan induksi ngamungkinkeun anjeun ngagaduhan pemanasan lokal kana… Maca deui

téknologi pikasieuneun induksi sareng soldering

Sistem pemanasan Induksi HLQ mangrupikeun sistem nilai tambah anu tiasa lebet langsung kana sél pabrikan, ngirangan sampah, limbah, sareng tanpa peryogi obor. Sistemna tiasa ngonpigurasi pikeun kontrol manual, semi-otomatis, sareng dugi ka sistem otomatis. Sistem brazing sareng solder induksi HLQ sababaraha kali nyayogikeun sendi anu bersih, bebas bocor pikeun… Maca deui

Dasar Brazing induksi

Dasar Brazing induksi pikeun jointing tambaga, pérak, brazing, baja jeung stainless steel, jsb.

Induksi Brazing nganggo logam panas sareng pangisi pikeun ngagabung kana logam. Sakali dilebur, pangeusi ngalir di antara logam dasar anu caket (potongan anu ngagabung) ku aksi kapilér. Pangeusi molten berinteraksi sareng lapisan ipis tina logam dasar pikeun ngawangun gabungan anu kuat sareng tahan bocor. Sumber panas anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun brazing: induksi sareng pemanasan résistansi, oven, tungku, obor, sareng sajabana Aya tilu padamelan brazing umum: kapilér, kiyeu sareng kapang. Panyawat induksi ngan ukur anu mimiti tina ieu. Ngagaduhan celah anu leres antara logam dasar penting pisan. Gap anu ageung teuing tiasa ngirangan kakuatan kapilér sareng nyababkeun lemah sendi sareng porositas. Épansi termal ngandung hartos sela kedah diitung pikeun logam dina suhu brazing, sanés rohangan. Jarak optimal biasana 0.05 mm - 0.1 mm. Sateuacan anjeun merankeun Brazing henteu repot. Tapi sababaraha patarosan kedah ditalungtik - sareng diwaler - pikeun mastikeun yén gabung, hemat biaya. Misalna: Kumaha cocog sareng logam dasar pikeun nyusahkeun; naon desain coil anu pangsaéna pikeun waktos sareng kualitas anu khusus; kedah brazing anu manual atanapi otomatis?

bahan brazing
Dina DAWEI Induction kami ngajawab ieu sareng poin konci anu sanés sateuacan nunjukkeun solusi brazing. Difokuskeun fluks Logam dasar biasana kedah dilapis ku pelarut anu katelah fluks sateuacan dikencarkeun. Flux ngabersihkeun logam dasar, nyegah oksidasi énggal, sareng nyababkeun daérah brazing sateuacan damel brazing. Penting pisan pikeun nerapkeun fluks anu cekap; sakedik teuing sareng fluksna tiasa janten
jenuh ku oksida sareng kaleungitan kamampuanna ngajaga logam dasar. Fluks henteu diperyogikeun. Pangisi fosfor-bantalan
bisa dipaké pikeun braze alloy tambaga, kuningan jeung gangsa. Brazing bébas fluks ogé dimungkinkeun ku atmosfir aktif sareng vakum, tapi brazing kedah dilakukeun di ruang atmosfir anu dikontrol. Flux kedah normal dipiceun tina bagian saurna pengisi logam parantos padet. Métode panyabutan anu sanés dianggo, anu paling umum nyaéta quenching cai, acar sareng sikat kawat.

 

Naha milih induksi Brazing?

Naha milih induksi Brazing?

Téknologi pemanasan induksi terus-terusan ngagentoskeun seuneu anu kabuka sareng oven salaku sumber panas anu dipikaresep dina brazing. Tujuh alesan konci ngajelaskeun popularitas ieu:

1. solusi Speedier
Pemanasan induksi mindahkeun langkung énergi per millimeter pasagi tibatan seuneu anu kabuka. Sacara sederhana, induksi tiasa merobih langkung seueur bagian per jam tibatan prosés alternatip.
2. throughput leuwih gancang
Induksi cocog pikeun integrasi garis. Kumpulan bagian henteu kedah dicandak atanapi dikintun pikeun ngahiang. Kontrol éléktronik sareng coil khusus hayu urang ngahijikeun prosés brazing kana prosés produksi anu lancar.
3. kinerja konsisten
Pemanasan induksi tiasa dikontrol sareng tiasa diulang. Lebetkeun parameter prosés anu dipikahoyong kana alat-alat induksi, sareng éta bakal ngulang siklus pemanasan anu ngan ukur nyimpang.

4. controllability unik

Induksi ngamungkinkeun operator ningali prosés brazing, hal anu sesah ku seuneu. Panas sareng tepat ieu ngaleutikan résiko panas teuing, anu nyababkeun lemah sendi.
5. lingkunganana leuwih produktif
Seuneu kabuka nyiptakeun lingkungan damel anu teu raoseun. Moral operator sareng produktivitas sangsara salaku hasilna. Induksi jempé. Sareng ampir teu aya kanaékan suhu lingkungan.
6. Nempatkeun spasi anjeun dianggo
Parabot brazing Induksi DAWEI gaduh tapak leutik. Stasion induksi gampang dipasang kana sél produksi sareng tata letak anu aya. Sareng kompak, sistem sélulér kami ngantep anjeun damel dina bagian anu hésé diakses.
7. No-kontak prosés
Induksi ngahasilkeun panas dina logam dasar - sareng teu dimana-mana deui. Éta prosés henteu kontak; logam dasar henteu pernah kontak sareng seuneu. Ieu ngajaga logam dasar tina perang, anu dina gilirannana ningkatkeun kualitas ngahasilkeun sareng kualitas produk.

naha milih brazing induksi

 

 

 
naha milih brazing induksi

 

Naon annealing induksi?

Naon annealing induksi?
Prosés ieu manaskeun logam anu parantos ngalaman pamrosésan anu penting. Anil induksi ngirangan karasa, ningkatkeun kamuluran sareng ngaleungitkeun setrés internal. Anil badan lengkep mangrupikeun prosés dimana bérés lengkep dianggo dianéksakeun. Kalayan annealing kelim (langkung akurat dikenal salaku ngap normalisasi), ngan ukur zona anu mangaruhan panas anu dihasilkeun ku prosés las anu diubaran.
Naon anu kauntungan?
Anil induksi sareng normalisasi nganteurkeun panas anu gancang, dipercaya sareng dilokalisir, kontrol suhu anu pas, sareng gampang diintegrasi. Induksi ngubaran karya individu masing-masing kana spésifikasi anu pasti, kalayan sistem kontrol terus-terusan ngawaskeun sareng ngarékam sadaya prosés.
Dimana ieu dinya dipaké?
Anil induksi sareng normalisasi seueur dianggo dina industri tabung sareng pipa. Éta ogé anneals kawat, strip baja, agul péso sareng tabung tambaga. Nyatana, induksi idéal pikeun ampir sadayana tugas anil.
alat-alat naon anu aya?
Unggal sistem annealing DAWEI Induksi diwangun pikeun nyayogikeun syarat anu khusus. Dina inti unggal sistem nyaéta
generator DAWEI Induction Heating anu ngagaduhan cocog otomatis sareng faktor kakuatan konstan dina sadaya tingkat daya. Kaseueuran sistem anu dikirimkeun kami ogé ngagaduhan solusi penanganan sareng kontrol anu diwangun khusus.

tube annealing induksi

Naon las induksi?

Naon las induksi?
Kalayan induksi las panas diinduksi sacara éléktromagnétik dina workpiece. Laju sareng akurasi
tina induksi las ngajadikeun éta idéal pikeun las ujung tabung sareng pipa. Dina prosés ieu, pipa ngalirkeun coil induksi kalayan gancang. Nalika aranjeunna ngalakukeunana, ujungna dipanaskeun teras diperes babarengan pikeun ngawangun lapisan las bujur. Las induksi khususna cocog pikeun produksi volume tinggi. Las induksi ogé tiasa dipasangkeun sareng huluna kontak, ngajantenkeunana janten
Sistem Tujuan las dual.
Naon anu kauntungan?
Las longitudinal induksi otomatis mangrupikeun prosés anu dipercaya, luhur-kaluaran. Konsumsi daya anu rendah sareng efisiensi tinggi sistem las DAWEI Induksi ngirangan biaya. Kadali sareng kaulangan aranjeunna ngaleutikan besi tua. Sistem kami ogé fleksibel-cocog beban otomatis mastikeun kakuatan kaluaran lengkep dina rupa-rupa ukuran tabung. Sareng tapak suku leutikna ngajantenkeun aranjeunna gampang dilebetkeun atanapi dipasang deui kana jalur produksi.
Dimana ieu dinya dipaké?
Las induksi dianggo dina industri tabung sareng pipa pikeun las bujur stainless steel (magnét sareng non-magnét), aluminium, karbon-low sareng low-power alloy low (HSLA) sareng seueur konduktif anu sanés
bahan.
tabung las induksi

Naon beungkeutan induksi?

Naon beungkeutan induksi?
Beungkeutan induksi nganggo pemanasan induksi pikeun ngubaran perekat beungkeutan. Induksi mangrupikeun padika anu utami pikeun nyageurkeun perekat sareng alat segel pikeun komponén mobil sapertos panto, tiung, fénder, kaca spion sareng magnet. Induksi ogé ngubaran perekat dina gabungan serat-to-logam sareng serat karbon-ka-karbon. Aya dua jinis pameungkeut otomotif: spotbonding,
anu manaskeun bagéan alit tina bahan anu badé dilebetkeun; beungkeutan full-ring, anu manaskeun sendi lengkep.
Naon anu kauntungan?
Sistem beungkeutan titik DAWEI Induksi mastikeun input énergi anu pas pikeun tiap panel. Zona kapangaruhan panas leutik ngaleutikan total pananjangan panel. Clamping henteu diperyogikeun nalika ngabeungkeutkeun panel waja, anu ngirangan setrés sareng distorsi. Unggal panel diawasi sacara éléktronik pikeun mastikeun yén simpangan input énergi aya dina kasobaran. Sareng beungkeutan ring-full, ukuran hiji-
kabéh coil ngurangan kabutuhan coils cadang.
Dimana ieu dinya dipaké?
Induksi mangrupikeun padika pameungkeut pikaresep dina industri otomotif. Digunakeun sacara lega pikeun ngabeungkeut waja sareng lambar aluminium, induksi beuki padamelan pikeun ngabeungkeut bahan komposit sareng serat karbon énggal. Induksi digunakeun pikeun ngabeungkeut untaian melengkung, sapatu marake sareng magnet dina industri éléktronik.
Ogé dianggo pikeun panduan, rel, rak sareng panel di séktor barang bodas.
alat-alat naon anu aya?
DAWEI Induction mangrupikeun spesialis ubar induksi profesional. Nyatana, kami nyiptakeun curing spot induksi.
Alat-alat anu kami kirimkeun berkisar tina unsur sistem masing-masing sapertos sumber kakuatan sareng gulungan, kanggo ngarengsekeun sareng ngadukung solusi péngkolan-konci.

aplikasi beungkeutan induksi

Naon tempering induksi?

Naon tempering induksi?

Tempering induksi mangrupikeun prosés pemanasan anu ngaoptimalkeun sipat mékanis sapertos kateguhan sareng duktilitas
di workpieces anu geus hardened.
Naon anu kauntungan?
Kauntungan utama induksi langkung tina tempering tungku nyaéta kagancangan. Induksi tiasa ngambek bahan padamel dina sababaraha menit, sok sanaos detik. Tungku biasana butuh jam. Sareng salaku tempering induksi sampurna pikeun integrasi inline, éta ngaminimalkeun jumlah komponén dina prosés. Tempering induksi mempermudah pangendali kualitas karya individu. Stasion temperatur induksi terintegrasi ogé ngahémat rohangan lantai anu berharga.
Dimana ieu dinya dipaké?
Tempering induksi sacara umum padamelan di industri otomotif pikeun temperasi komponén anu atos permukaan sapertos poros, batang sareng sendi. Prosésna ogé digunakeun dina industri tabung sareng pipa pikeun ngambuh bahan anu dikerjakeun. Parasaan induksi sakapeung dilakukeun di stasion pengerasan, sakapeung dina hiji atanapi sababaraha stasiun watek anu misah.
alat-alat naon anu aya?
Sistem HardLine lengkep cocog pikeun seueur aplikasi panawaran. Mangpaat utama sistem sapertos kitu nyaéta pengerasan sareng tempering dilakukeun ku hiji mesin. Ieu nganteurkeun penghematan waktos sareng biaya anu penting dina tapak leutik dibandingkeun sareng téknologi alternatip. Kalayan tungku, contona, hiji tungku sering heuras heula bahan padamelna, ku tungku anu misah
teras dianggo pikeun ngambek. Sistem pemanasan Induksi DAWEI padet ogé dianggo pikeun aplikasi tempering.

Sistim tempering induksi

Induksi Brazing & Soldering Prinsipna

Prinsip Brazing & Soldering Prinsip Brazing sareng soldering mangrupikeun prosés ngagabung sareng bahan anu sami atanapi henteu sami nganggo bahan pangisi anu cocog. Logam pangisi kalebet timah, timah, tambaga, pérak, nikel sareng paduanna. Ngan alloyna lebur sareng padet salami prosés ieu ngiluan kana bahan dasar karya sapotong. Logam pangisi ditarik kana… Maca deui