Jointing Metal sareng Brazing sareng Las

Jointing Metal with Brazing and Welding Aya sababaraha padika anu sayogi pikeun ngagabung sareng logam, kalebet las, brazing sareng soldering. Naon bedana las sareng brazing? Naon bedana brazing sareng soldering? Hayu urang ngajajah bédana plus kaunggulan komparatif ogé aplikasi umum. Diskusi ieu bakal ngajantenkeun pamahaman anjeun ngeunaan logam… Maca deui

Panyabutan Lapisan Pipa Induksi RPR

RPR Induksi Pipa Palapis Panyabutan-Induksi Karat Cét Palapis Ngaleungitkeun Kumaha Induksi Stripping Gawé? Indipping stripping mangrupikeun prosés persiapan permukaan anu panas. Pembangkit induksi ngirimkeun arus bolak-balik ngalangkungan coil induksi, anu ngahasilkeun lapangan éléktromagnétik. Widang ieu ngainduksi arus anu dirobih janten panas dina kontak sareng bahan-bahan sapertos baja. Panas nyaéta ... Maca deui

RPR Induksi Stripping-Induksi Karat & Ngaleupaskeun Palapis Cét

RPR Induksi Stripping-Induction Karat & Cét Lepas Ngaleungitkeun kumaha Induksi Stripping Works Indipping stripping mangrupikeun prosés persiapan permukaan anu panas. Generator induksi ngirimkeun arus bolak ngalangkungan coil induksi, anu ngahasilkeun lapangan éléktromagnétik. Widang ieu ngainduksi arus anu dirobih janten panas dina kontak sareng bahan-bahan sapertos baja. Panas dihasilkeun… Maca deui

Tabung Baja Preheating Induksi

Induksi Pipa Baja Preheating Objektif Induksi pipa baja preheating kalayan diaméter 14mm, 16mm, sareng 42mm (0.55 ", 0.63", sareng 1.65 "). Panjang 50mm (2 ″) tabung dipanaskeun dugi ka 900 ° C (1650 ° F) dina handapeun 30 detik. Alat-alat DW-UHF-6KW-III pamanas induksi pamanas Bahanna • Tabung baja sareng ODs: 14mm, 16mm sareng 42mm (0.55 ", 0.63", sareng 1.65 ")… Maca deui

Induksi Aluminium Brazing sareng Komputer Dibantosan

Induksi Aluminium Brazing sareng Komputer Dibantosan brazing aluminium Induksi janten langkung sering di industri. Conto anu khas nyaéta brazing sagala rupa pipa kana awak penukar panas otomotif. Coil pemanasan induksi anu seueur dianggo pikeun jenis prosés ieu nyaéta non-encircling one, anu tiasa disebut gaya "Horseshoe-hairpin". Pikeun gulungan ieu,… Maca deui

Prosés Permukaan Pengerasan Induksi

Prosés Permukaan Pengerasan Induksi Naon anu dimaksud pengerasan induksi? Pengerasan induksi mangrupikeun salah sahiji perlakuan panas anu bagian logam ku eusi karbon anu cekap dipanaskeun dina médan induksi teras gancang didinginkan. Ieu ningkatkeun duanana teu karasa sareng karasa bagéan na. Pemanasan induksi ngamungkinkeun anjeun ngagaduhan pemanasan lokal kana… Maca deui

pemanasan induksi aplikasi médis sareng dental

Pemanasan induksi sistem médis-aplikasi pemanasan-induksi pikeun industri médis sareng gigi Pemanasan induksi seueur dianggo dina industri médis sareng gigi. Pabrikan alat médis kauntungan tina téknologi pemanasan induksi. Éta nyayogikeun anu bersih, singket, tiasa dibalikan deui, sareng aman pikeun lingkungan kusabab henteu aya seuneu atanapi émisi toksik. Éta dianggo dina alit ... Maca deui

Induksi Catheter Tipping Heating

Aplikasi Pemanasan Catheter Tipping Frékuénsi Tinggi Frékuénsi aplikasi pemanasan kateter induksi sering diperyogikeun di Industri Médis pikeun pembuatan tabung kateter. Kalayan tipping kateter induksi, énergi RF naékkeun suhu dina stainless steel atanapi kapang kuningan, tanpa sacara fisik ngahubungi kapang atanapi nganggo seuneu anu kabuka. Ujung… Maca deui

induksi ujung karbida brazing kana huntu sirah baja

indéks frékuénsi luhur tip karbida brazing kana prosés huntu sirah baja Tujuan dina uji aplikasi ieu, ujung karbida brazing karbida kana huntu sirah anu damel baja. Alat brazing induksi alat DW-UHF-10kw mesin brazing induksi Bahan coil pemanasan induksi khusus Bahan-bahan • huntu sirah damel baja • némpél Brazing Parameter Konci Kakuatan: 4.5 kW Waktos: 6 detik prosés Bokong Induksi:… Maca deui

Giring Carbide kana Bagian Baja Kalayan Panaskeun Induksi

Brazing Carbide to Steel Part With Induction Heating Objective Brazing carbide to steel part Equipment DW-UHF-6kw Induction Heating Power Supply ultra high frequency custom coil Key Parameter Power: 1.88 kW Temperature: Approx 1500 ° F (815 ° C) Time: 14 sec Bahan Coil- 2 puteran hélik (ID 20 mm) 1 péngkolan planar (40 mm OD, 13 mm Jangkungna) Carbide- 13… Maca deui