palang tambaga preheating induksi

induksi preheating bar tambaga kana suhu Tujuanana: Pikeun preheat dua batang tambaga kana suhu dina 30 detik; klién milarian ngagentos sistem pemanasan indéks 5kW pesaing anu nganteurkeun hasil anu henteu nyugemakeun Bahan: Tambaga bar (1.25 "x 0.375" x 3.5 "/ 31mm x 10mm x 89mm) - Suhu anu nunjukkeun Suhu termal: 750 ºF (399… Maca deui

pemanasan induksi pikeun permukaan quenching tina waja

Kinétik pemanasan induksi pikeun pemadaman permukaan baja Kinétik pemanasan induksi pikeun pemadaman permukaan baja gumantung kana faktor: 1) anu nyababkeun parobihan parameter listrik sareng magnét tina baja salaku hasil tina paningkatan suhu (parobahan ieu ngakibatkeun parobihan dina jumlah panas anu diserep dina ... Maca deui

Aplikasi tungku lebur aluminium induksi

Aplikasi tungku lebur aluminium induksi tungku lebur, didamel salaku tungku induksi saluran, ngagaduhan kapasitas nyepeng 50 t sareng beurat tuang-kaluar gunana 40 t maksimum Kakuatan lebur dihasilkeun ku opat induktor dipasang dina sudut anu ditetepkeun dina tungku tungku kalayan total beban anu nyambung 3,400 kW. … Maca deui

induksi preheating rod tambaga

induksi frékuénsi luhur rod tambaga sareng konektor pikeun aplikasi epoxy curing induksi preheating rod tambaga sareng konektor pikeun aplikasi époksi epoxy Tujuan: Pikeun ngahanaskeun sabagian batang tambaga sareng konektor persegi panjang kana suhu sateuacan époksi epuring dina prosés manufaktur pikeun listrik Bahan turnbuckles: Pelanggan disayogikeun… Maca deui

induksi preheating billet titanium pikeun ngagulung

induksi preheating billet titanium pikeun muter sareng sistem pemanasan induksi MF Tujuan: Pikeun ngahanaskeun bilet titanium ka 1800 ºF sateuacan lebet pabrik ngagiling Bahan: Palanggan nyayogikeun diaméter 4 "(102mm) / 24" (610mm) titanium billet Suhu panjang: 1800 ºF (1000 ºC) Frékuénsi: 2.7 kHz Induksi Élmu Equipment: frékuénsi sedeng MFS-200kW 1.5-4.5 kHz pemanasan induksi… Maca deui

leyuran nanopartikel manaskeun induksi

larutan nanopartikel manaskeun induksi supados naék 40 ºC Élmu pemanasan induksi mangrupikeun padika anu merenah sareng fleksibel anu tiasa nganteurkeun médan magnét anu intensitas tinggi pikeun nanopartikel pikeun ngahontal perlakuan konséntrasi sareng sasaran, anu ngahudang minat pisan ka komunitas panilitian médis. Sistem pemanasan induksi dianggo dina hyperthermia pikeun ngahasilkeun silih ganti… Maca deui

prosés pemanasan induksi ku téknologi gas iners sareng vakum

prosés pemanasan induksi nganggo téknologi gas iners sareng vakum Bahan khusus atanapi daérah aplikasi peryogi diolah khusus. Fluks anu dianggo nalika prosés brazing induksi konvensional sering janten sebab korosi sareng kaduruk dina bahan damel. Influks fluks ogé tiasa nyababkeun ngaruksak sipat komponén. Salajengna, kusabab oksigén anu aya ... Maca deui

prosés pédah induksi

Proses Pengerasan Induksi Frékuénsi Tinggi Pengerasan induksi digunakeun khususna pikeun pengerasan / pembakaran permukaan bantalan sareng batang ogé bagian anu rumit anu ngan ukur daérah khusus anu kedah dipanaskeun. Ngaliwatan pilihan frékuénsi operasi sistem pemanasan induksi, jero hasilna penetrasi dihartikeun. Salaku tambahan, éta… Maca deui

Setrés induksi ngagentos kosong kosong

Ngaleungitkeun Tekanan Induksi diterapkeun pikeun aloi ferrous sareng non-ferrous sareng dimaksudkeun pikeun ngaleungitkeun sésana résidu internal anu dihasilkeun ku prosés manufaktur sateuacanna sapertos mesin, rolling tiis sareng las. Tanpa éta, pamrosésan salajengna tiasa nimbulkeun distorsi anu teu ditarima sareng / atanapi bahan tiasa sangsara tina masalah jasa sapertos rengat korosi setrés. Perlakuanana… Maca deui

Aplikasi Pemanasan Spring Induksi

Parangkat pikeun Induksi ngeraskeun cinyusu anu ngagaduhan bentuk hélik atanapi lebah lebah. Aparatur ngagaduhan sistem dukungan rotasi sareng sistem pemanasan induksi. Sistem dukungan rotasi dirancang pikeun ngadukung cinyusu sedengkeun cinyusu dipanaskeun ku sistem pemanasan induksi. Sistem pemanasan induksi gaduh sistem coil induksi anu ngagaduhan ... Maca deui