Induksi Mesin Élmu sarta

tungku-lebur-induksi aluminium

Logam induksi tungku

logam Industri lebur electric nganggo induksi éléktromagnétik pikeun ngarobah énérgi listrik kana énergi termal ngaliwatan hiji controller pemanasan induksi.

DWS-30-portabel-induksi-manaskeun-1

Mesin Brazing Handheld

Induksi brazing mangrupa bubuka widang éléktromagnétik kana awak logam dina urutan panas mendi antara komponén tur lebur hiji alloy kalayan suhu lebur leuwih handap bagian komponén.

mesin induksi-pos-las-panas-perlakuan-mesin

Induksi Mesin PWHT

Induksi PWHT Mesin dipaké pikeun pipa las preheat, perlakuan panas pos weld, pemanasan pipa palapis, las stress relieving, ngaleutikan pas, jsb.

induksi-billet-forging-tungku

Induksi Billets Forging Relau

Rét tungku penempaan tungku mangrupikeun sét mesin penempaan otomotif semi atanapi pinuh pikeun ngajalin logam sateuacan didéformasi nganggo pers atanapi palu pikeun ningkatkeun kalenturan sareng aliran bantosanna dina forging die.

induksi-pemanasan-kakuatan-pasokan-1

Pasokan Daya pemanasan Induksi

HLQ nyayogikeun pasokan listrik manaskeun induksi pikeun perlakuan manaskeun, brazing, panas panas, lebur, beungkeutan, pos las, permukaan pengerasan sareng ngaleutikan pas, jsb

Tungku-induksi-lebur-tungku

 IGBT Tile Melting hawu

IGBT anu paling utama tiluan induksi lebur pabrik khusus dina tungku lebur aluminium, mesin lebur tambaga, téréh lebur emas, pelatuhan beusi besi, logam lebur tungku, jsb.

Aplikasi Élmu sarta induksi

prosés induksi-brazing-prosés

Brazing

brazing induksi nyaéta prosés nu leuwih bahan anu ngagabung babarengan ku logam filler nu boga titik lebur leuwih handap bahan dasarna make pemanasan induksi.

prosés induksi-anil

Annealing

Annealing induksi nyaeta perlakuan pemanasan logam nu hiji bahan logam anu kakeunaan hiji suhu luhur: kanggo hiji waktu nambahan lajeng lalaunan leuwih tiis.

preheating-pos-weld panas-perlakuan

PWHT

Dina urutan pikeun mastikeun kakuatan bahan tina bagéan hiji dipikagaduh sanggeus patri,Pos Weld Panas Treatment (PWHT) ngurangan stresses residual kabentuk dina mangsa las

Prinsipna induksi Élmu sarta

Téori pemanasan induksi
Téori pemanasan induksi

pemanasan induksi mangrupa wangun pemanasan non-kontak pikeun bahan konduktif, nalika arus ngagentos dina coil ngainduksi, variasi widang éléktromagnétik dipasang dina sakitar coil, arus beredar (arus, arus, arus eddy) diproduksi dina karya (bahan konduktivitas), panas ngahasilkeun salaku aréa éddy ngalir ngalawan resitivity tina bahan.

pemanasan induksi nyaéta bersih cecemar non-formulir gancang,, panas anu bisa dipaké panas logam atawa ngarobah sipat materi conductive urang. The coil sorangan teu meunang panas jeung éfék panas sahandapeun dikawasa. Kaayaan téhnologi transistor solid geus nyieun pemanasan induksi loba gampang, pemanasan ongkos-mujarab pikeun aplikasi kaasup soldering jeung brazing induksi ,panas induksi nyampurkeun, lebur induksi,forging induksi jsb