Induksi Kawat Stainless Steel Kawat

Tujuan Induksi Annealing kawat stainless steel dina kaayaan 1 detik kalayan induksi. Alat-alat DW-UHF-10kw manaskeun induksi Tés I Bahan Stainless steel kawat Rectangular 0.25 "(6.35mm) Lebar 0.04" (1.01mm) Kandel 3.5 "(88.9mm) Panjang Parameter Konci Panjang: 5 kW Suhu: 1300 ° F (704 ° C) Waktos: 1 detik Uji II Bahan Kawat stainless steel Kawat Persegi Panjang 0.6 "(15.24mm) Lebar 0.08 '' (2.03mm) Kandel 1" (25.4mm)… Maca deui

Induksi Annealing Steel Kawat

Induksi Annealing Steel Kawat Jeung High Frequency Élmu sarta Sistem

Tujuan Pikeun manaskeun 3 "(76.2mm) tina tungtung kawat dina lawon kawat anyaman 60" (1.52m) panjangna. Ieu nyiapkeun bolong kawat pikeun ngabengkokkeun dina rem pencét.
Bahan Kain anyaman kawat (waja) didamel tina 1/2 "(12.7) kawat diaméterna, 60" (1.52m) panjangna. Kabel aya 1.5 "(38.1) papisah
Hawa 1400 ºF (760 ºC)
Frékuénsi 60 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-HF-60kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung tilu kapasitor 25μF kanggo total 75μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil oval dua péngkolan dipaké pikeun manaskeun kawat anyaman. Kawat anyaman disimpen dina coil sareng dipanaskeun salami 50 detik kanggo ngalemahkeun panjang 60 "(1.52m) tina kawat 3" (76.2mm) jero. Kawat anyaman teras disimpen dina rem pencét kanggo prosés bending.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• proses produksi gancang
• efisiensi High, waragad énergi low dibandingkeun tungku gas
• Fast, prosés controllable
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik

Induksi Annealing Steel Kawat

 

 

 

 

 

Induksi Annealing Kawat

 

 

 

Annealing Steel Kawat