induksi kaca sealing

Kaca sealing induksi pikeun nutupan résistor ku sistem pemanasan induksi frékuénsi luhur

Obyektif Nyadiakeun a segel hermetic kaca enclosed résistor kana kalungguhan hiji
Cingir Bahan Resistor Kovar, 0.1 inci (0.254cm) diaméterna Tabung kaca rada langkung ageung tibatan 0.1 inci (0.254cm) diameter, 0.5 (1.27) panjang inci
metal kalungguhan
Hawa 900 ºF (482) ºC
Frékuénsi 324 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6kW-III, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua (2) 1.5 μF kapasitor (pikeun total 0.75 μF).
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil pelat concentrator tilu péngkolan dianggo pikeun manaskeun cincin Kovar salami 500 milliseconds. Ieu nyababkeun gelas ngalembereh sareng ngégél hiji sisi résistor. Résistor teras dibalikkeun
sareng prosésna diulangi pikeun ngégél sisi sanésna nganggo cincin Kovar anu kadua.
Hasil / Mangpaat Panasan induksi nyayogikeun tepat, panas anu tetep kana bagian anu alit pisan hasilna tiasa diulang, dimuat kualitas.
Ku manaskeun kalayan frékuénsi sedeng, panahan (anu lumangsung dina frékuénsi luhur) dihindari.