Generaor uap induksi

gambaran

Prinsip generator uap induksi | ketel uap induksi | ketel uap pemanasan induksi

Penemuan ieu aya hubunganana sareng generator uap induksi éléktromagnétik anu ngoperasikeun sareng sumber daya listrik listrik arus anu low-frequency. Langkung khususna, penemuan ieu aya hubunganana sareng generator uap induksi éléktromagnétik anu ringkes sareng épisién pisan sanggup operasi kontinyu, operasi saliwat sareng operasi pemanasan kosong.

Steamer anu dianggo ayeuna, sapertos masak uap, oven konveksi, alat pemanas uap, steamer pikeun nyéépkeun beku, beku pikeun ngolah daun téa, kamar mandi uap kanggo panggunaan rumah tangga, kapal uap pikeun beberesih, sareng kapal uap anu dianggo di réstoran sareng hotél, seueur dianggo salaku alat pikeun ngamangpaatkeun uap anu dihasilkeunna. Sacara umum, bahan bakar fosil (gas, minyak bumi, minyak bumi atah, batubara sareng sajabina) diduruk salaku sumber panas pikeun kapal uap ageung anu ayeuna dianggo. Metoda pemanasan ieu, tapi henteu ekonomis pikeun kapal uap kompak.

Steamer anu relatif kompak dina panggunaan ayeuna umumna nganggo pemanas résistansi listrik salaku sumber panas. Kukus sapertos kitu ngagaduhan uap saliwat ku nyemprotkeun cai dina piring beusi anu parantos dipanaskeun sateuacanna sareng manaskeun atanapi tabung pelindung tina manaskeun tina jero atanapi handapeun piring.

Tingkat hemat énergi generator uap induksi éléktromagnétik:

Kusabab wadah beusi manaskeun nyalira, tingkat konvérsi panas khususna tinggi, anu tiasa ngahontal langkung ti 95%; prinsip kerja generator uap éléktromagnétik nyaéta nalika sababaraha cai asup kana wadahna, éta bakal dipanaskeun kana saluran Uap, pikeun mastikeun cara tetep ngeusian cai, bakal aya pemanfaatan uap anu teras-terasan.

Panjelasan Produk

Kualitas industri tekanan tinggi alat uap ketel generator uap murni ti pabrik china

1) Sistem Kontrol Éléktronik LCD Full-Otomatis

2) Komponén Inti kualitas luhur——Panas induksi éléktromagnétik

3) Komponén sareng Bagian anu saé kualitasna—— Alat Éléktrik Électric Merk Delixi

4) Perlindungan Interlock Kasalametan Sababaraha

5) Desain Ilmiah sareng Penampilan Anu Menarik

6) Instalasi Gampang sareng Gancang

7) coil induksi magnét manaskeun cai ngagolak ngahasilkeun uap - Nyaéta langkung ramah lingkungan sareng ékonomis

8) Jangkauan Aplikasi Lega

 

Eusi barang / modél daya dipeunteun

(KW)

Dipeunteun suhu uap

(°C)

Dipasang ayeuna

(A)

 

Dipeunteun tekanan uap

(mpa)

 

Évaporasi

(Kg / h)

Efisiensi termal

(%)

 

tegangan input

(V / HZ)

Bagian silang ari kakuatan input

(MM2)

 

Diaméter outlet uap

 

Diaméter klep relief Diaméterna inlet Diaméterna solokan Gemblengna dimensi

(Mm)

 

HLQ-10 10 165 15 0.7 14 97 380 / 50HZ 2.5 DN20 DN20 DN15 DN15 450 * 750 * 1000
HLQ-20 20 165 30 0.7 28 97 380 / 50HZ 6 DN20 DN20 DN15 DN15 450 * 750 * 1000
HLQ-30 30 165 45 0.7 40 97 380 / 50HZ 10 DN20 DN20 DN15 DN15 650 * 950 * 1200
HLQ-40 40 165 60 0.7 55 97 380 / 50HZ 16 DN20 DN20 DN15 DN15 780 * 950 * 1470
HLQ-50 50 165 75 0.7 70 97 380 / 50HZ 25 DN20 DN20 DN15 DN15 780 * 950 * 1470
HLQ-60 60 165 90 0.7 85 97 380 / 50HZ 25 DN20 DN20 DN15 DN15 780 * 950 * 1470
HLQ-80 80 165 120 0.7 110 97 380 / 50HZ 35 DN25 DN20 DN15 DN15 680 * 1020 * 1780
HLQ-100 100 165 150 0.7 140 97 380 / 50HZ 50 DN25 DN20 DN25 DN15 1150 * 1000 * 1730
HLQ-120 120 165 180 0.7 165 97 380 / 50HZ 70 DN25 DN20 DN25 DN15 1150 * 1000 * 1730
HLQ-160 160 165 240 0.7 220 97 380 / 50HZ 95 DN25 DN20 DN25 DN15 1150 * 1000 * 1880
HLQ-240 240 165 360 0.7 330 97 380 / 50HZ 185 DN40 DN20 DN40 DN15 1470 * 940 * 2130
HLQ-320 320 165 480 0.7 450 97 380 / 50HZ 300 DN50 DN20 DN50 DN15 1470 * 940 * 2130
HLQ-360 360 165 540 0.7 500 97 380 / 50HZ 400 DN50 DN20 DN50 DN15 2500 * 940 * 2130
HLQ-480 480 165 720 0.7 670 97 380 / 50HZ 600 DN50 DN20 DN50 DN15 3150 * 950 * 2130
HLQ-640 640 165 960 0.7 900 97 380 / 50HZ 800 DN50 DN20 DN50 DN15 2500 * 950 * 2130
HLQ-720 720 165 1080 0.7 1000 97 380 / 50HZ 900 DN50 DN20 DN50 DN15 3150 * 950 * 2130

Aplikasi generator uap induksi | ketel uap pemanasan induksi:

Mangga aktipkeun JavaScript dina panyungsi anjeun pikeun ngalengkepan formulir ieu.
=