pemanasan induksi pikeun drying dahareun dina drum usaha Rotary

gambaran

Pemanasan induksi pikeun Pangeringan Dahareun dina Aplikasi Rotary Drum

éléktromagnétik induksi pemanasan drum dryer mangrupakeun jenis parabot loba dipaké pikeun drying dahareun, kopi, Kacang Kedelai, séréal, kacang, kacang, minyak, barang garing jeung produk tatanén sarta sideline séjén atawa kadaharan. Alat-alat manaskeun panci penggorengan jinis kendang biasana biasana kompor batubara, tungku penguapan atanapi alat pemanasan listrik. Tilu alat pemanasan di luhur mangrupikeun metode pemanasan henteu langsung, nyaéta, panas ditransferkeun kana panci ku cara mindahkeun panas.

Alatan masalah efisiensi termal lemah sareng konsumsi énérgi tinggi dina frying pan kendang tradisional, éléktromagnétik dryers kendang pemanasan induksi parantos muncul di pasar, nyaéta, pengering kendang dipanaskeun ku prinsip pemanasan induksi éléktromagnétik. Prinsip kerjana nyaéta: drum dryer Aya sababaraha sét coils éléktromagnétik di luar, sarta sababaraha sét coils éléktromagnétik ngahasilkeun médan magnét bolak sanggeus ngaliwatan arus bolak-balik. Kusabab dryer kendang ngalakukeun gerak motong garis médan magnét dina médan magnét bolak, arus bolak-balik dihasilkeun di jero dryer kendang. Hartina, arus eddy, nu tabrakan jeung rubs jeung atom di jero frying pan dina laju luhur, kukituna ngahasilkeun panas Joule pikeun pemanasan. Kusabab sumber pemanasan tina dryer kendang éléktromagnétik nyaéta dryer kendang sorangan, éta éféktif bisa ngajawab masalah efisiensi termal low of furnaces batubara, furnaces vaporization jeung alat pemanasan listrik.

Sanajan kitu, alatan ayana sababaraha sét coils éléktromagnétik, aya médan magnét bolak kuat di sabudeureun éta. éléktromagnétik induksi pemanasan drum dryer, sarta médan magnét bolak-balik bakal emit radiasi éléktromagnétik. Nalika sababaraha dryers kendang éléktromagnétik di industri dianggo dina waktos anu sareng, radiasi éléktromagnétik Ieu bakal ngaruksak instrumen internal tina alat mékanis, kukituna mangaruhan kahirupan jasa tina alat mékanis. Salaku tambahan, éta ogé henteu nguntungkeun pikeun operator damel di lingkungan radiasi éléktromagnétik kanggo waktos anu lami. Ku alatan éta, perlu pikeun ngurangan radiasi éléktromagnétik dihasilkeun ku dryer kendang éléktromagnétik.

Skéma pemanasan induksi pikeun Rotary Drum Dryer

1.Pemanasan induksi sareng Coil Induksi Eksternal Multi-Hélik

Induksi pemanasan coils anu tatu sabudeureun katun insulasi nu dibungkus sabudeureun drum drying. The multi-péngkolan hélik tatu coils na drying drum anu diputer sakaligus. Sistem pemanasan induksi dijalankeun pikeun memanaskeun kendang pengeringan sacara gancang sareng efisien.

 

2.Induksi pemanasan kalawan Multi-Hélik hélik internal induksi coil

Coils pemanasan induksi tatu di jero drum drying, coils tatu hélik multi-péngkolan jeung drying drum anu diputer sakaligus. Sistem pemanasan induksi ngalir ka panas suhu jero drum drying.

 

3. Induksi pemanasan kalawan stasioner éksternal induksi coil

Coils pemanasan induksi mangrupakeun coils éksternal melengkung dibereskeun dina rojongan luhureun drum drying. Nalika drum drying puteran, coil pemanasan induksi tetep cicing. Sistem pemanasan induksi dijalankeun pikeun memanaskeun kendang pengeringan sacara gancang sareng efisien.

4. Pemanasan induksi sareng coil induksi internal stasioner

Coils pemanasan induksi anu dihasilkeun luyu jeung ukuran drying drum, sarta disimpen di jero drum. Nalika dryer drum Rotary puteran, coil pemanasan induksi tetep cicing. Sistem pemanasan induksi ngalir ka panas suhu jero drum drying.

5.Induksi pemanasan kalawan stasioner Multi-Hélik hélik induksi coil éksternal

Coils pemanasan induksi anu tatu raket sabudeureun rojongan, sarta aya spasi tangtu antara rojongan coil na drying drum. Nalika drum drying puteran, coil pemanasan induksi tetep cicing. Sistem pemanasan induksi dijalankeun pikeun memanaskeun kendang pengeringan sacara gancang sareng efisien.

pemanasan Induksi éléktromagnétik

Pemanasan éléktromagnétik disebut ogé pemanasan induksi éléktromagnétik, nyaéta, téknologi pemanasan éléktromagnétik (basa asing: Éléktromagnétik singketan: EH). Prinsip pemanasan éléktromagnétik nyaéta ngahasilkeun médan magnét bolak ngaliwatan komponén papan sirkuit éléktronik. Maksudna, motong garis magnét bolak gaya ngahasilkeun arus bolak-balik (ie eddy arus) dina bagian logam handap wadahna. Arus eddy ngajadikeun operator di handapeun wadahna pindah dina speed tinggi na irregularly, sarta operator jeung atom tabrakan jeung gosok ngalawan unggal lianna pikeun ngahasilkeun énergi panas. Sangkan boga pangaruh pemanasan item. Kusabab wadahna beusi dibangkitkeun panas ku sorangan, laju konversi panas utamana tinggi, nepi ka 95%. Ieu métode pemanasan langsung. Kompor induksi, kompor induksi sareng rice cooker pemanasan éléktromagnétik sadayana nganggo téknologi pemanasan éléktromagnétik.

Kalemahan tina pemanasan lalawanan tradisional

Leungitna panas badag: Metodeu pemanasan husus dipaké ku usaha aya dijieunna tina kawat lalawanan, sarta sisi jero jeung luar bunderan ngahasilkeun panas. Dina hawa, éta bakal ngabalukarkeun leungitna langsung jeung runtah énergi listrik.

Naékna suhu ambient: Kusabab jumlah leungitna panas anu ageung, suhu lingkungan sakurilingna naék, khususna dina usum panas, anu ngagaduhan dampak anu ageung dina lingkungan produksi. Sababaraha suhu damel di tempat parantos langkung ti 45 derajat. runtah sekundér.

Hirup jasa pondok sareng pangropéa ageung: suhu pemanasan tabung pemanasan listrik saluhur 300 derajat kusabab pamakean kawat résistansi, lag termal ageung, henteu gampang ngontrol suhu sacara akurat, sareng kawat résistansi nyaéta gampang ditiup alatan sepuh suhu luhur. Kahirupan jasa tina coil pemanasan listrik anu biasa dianggo sakitar satengah taun, janten beban kerja pangropéa rélatif ageung.

Kaunggulan tina produk pemanasan induksi éléktromagnétik

Umur panjang jasa: The coil pemanasan éléktromagnétik sorangan dasarna teu ngahasilkeun panas, ku kituna boga hirup layanan panjang, euweuh pangropéa, sarta euweuh biaya pangropéa sarta ngagantian; bagian pemanasan adopts struktur kabel cingcin ngawangun, kabel sorangan teu ngahasilkeun panas, sarta bisa tahan hawa luhur luhureun 500 ° C, kalayan hirup layanan nepi ka 10 taun. Taya pangropéa diperlukeun, sarta aya dasarna euweuh biaya pangropéa dina periode engké.

Aman sareng dipercaya: Tembok luar tong dipanaskeun ku aksi éléktromagnétik frekuensi tinggi, panasna dianggo pinuh, sareng dasarna henteu aya rugi. Panas ieu akumulasi di jero awak pemanasan, sarta suhu permukaan coil éléktromagnétik rada luhur batan suhu kamar, nu bisa keuna aman tanpa panyalindungan suhu luhur, nu aman tur dipercaya.

Efisiensi tinggi sareng hemat energi: Metodeu pemanasan panas internal diadopsi, sareng molekul-molekul dina awak pemanasan langsung ngadorong énergi magnét pikeun ngahasilkeun panas. Mimitian panas pisan gancang, sareng rata-rata waktos preheating disingget ku langkung ti 60% dibandingkeun sareng metode pemanasan coil résistansi. Dibandingkeun sareng pemanasan coil résistansi, éta ngahémat 30-70% listrik, anu ningkatkeun efisiensi produksi.

Kontrol suhu anu akurat: Coil sorangan henteu ngahasilkeun panas, retardation termal leutik, inersia termal rendah, suhu témbok jero sareng luar tong konsisten, kontrol suhu akurat sacara real waktos, kualitas produk ningkat sacara signifikan, sareng efisiensi produksina luhur.

insulasi alus: The coil éléktromagnétik dijieunna tina ngaropéa husus-suhu tinggi na-tegangan tinggi kabel husus, kalawan kinerja insulasi alus, euweuh kontak langsung jeung témbok luar tank, teu leakage, gagalna pondok-circuit, sarta euweuh worries.

Ningkatkeun lingkungan gawé: Mesin suntik molding anu parantos dirobih ku alat pemanasan éléktromagnétik ngadopsi metode pemanasan internal, panasna konsentrasi di jero awak pemanasan, sareng dissipation panas éksternal ampir teu aya. Suhu permukaan alat-alat tiasa ningkat ka titik dimana awak manusa tiasa nyabak éta, sareng suhu ambien diréduksi ti luhur 100 ° C nalika résistansi coil dipanaskeun kana suhu normal, anu ningkatkeun lingkungan kerja produksi. situs, éféktif ngaronjatkeun minat pagawe produksi, sarta ngurangan biaya ventilasi jeung cooling di wewengkon tutuwuhan usum panas. Luyu sareng konsép "berorientasi jalma", urang bakal nyiptakeun lingkungan produksi anu ramah lingkungan, aman sareng nyaman pikeun pabrik sareng tanaga produksi garis payun.

Aplikasi tina pemanasan induksi:

Transformasi nyimpen-énergi éléktromagnétik industri loba dipaké dina transformasi hemat energi tina pemanasan mesin plastik, kai, konstruksi, kadaharan, médis, industri kimia, kayaning mesin suntik molding plastik, extruder, mesin niupan pilem, mesin gambar kawat, pilem plastik, pipa, kawat jeung mesin lianna, pamrosésan dahareun, tékstil, percetakan jeung dyeing, metallurgy, industri lampu, mesin, perlakuan panas permukaan jeung las, boilers, boilers cai jeung industri lianna, bisa ngaganti pemanasan lalawanan, kitu ogé suluh kabuka énergi tradisional. .

percetakan tékstil jeung dyeing: pamakéan pemanasan éléktromagnétik pikeun bahan baku bisa ningkatkeun efisiensi énergi, ningkatkeun laju pemanasan, sarta ngaronjatkeun akurasi kontrol hawa;

Industri lampu: sealing kaléng sareng bungkusan plastik sanésna, jsb.

Industri alat keur ngagolakkeun: Ngamangpaatkeun speed pemanasan gancang na, anu alat keur ngagolakkeun éléktromagnétik bisa abandon métode pemanasan sakabéh tina alat keur ngagolakkeun tradisional, sarta ngan panas outlet cai tina alat keur ngagolakkeun nu, ku kituna aliran cai nyampurnakeun pemanasan dina aliran, laju pemanasan. nyaeta gancang, sarta spasi disimpen.

Industri mesin: frékuénsi luhur pemanasan induksi éléktromagnétik bisa dilarapkeun ka perlakuan panas kalawan logam, sarta pangaruh na nyata ningkat dibandingkeun jeung métode perlakuan tradisional. diathermy saméméh tekanan gawé;

Aplikasi téknologi pemanasan éléktromagnétik henteu ngan ukur kondusif pikeun ningkatkeun kualitas produk, efisiensi produksi, hemat energi sareng pangurangan biaya, tapi ogé pikeun ningkatkeun tingkat téknis perusahaan manufaktur alat. Ieu beuki loba ditarima tur dipaké dina industri tradisional.

Panalungtikan produk