pemanasan induksi casting baja

induksi pemanasan baja casting kapang karét kalayan manaskeun induksi frékuénsi luhur

Tujuan Pikeun ngahanaskeun dua tuang waja anu henteu teratur pikeun dibentuk sareng dihijikeun sareng karét sintétik
Bahan tuang baja dua, 17 pon bentukna henteu teratur, sakitar 6 "(152mm) x 9" (229mm) x 1 "(25.4mm)
Hawa 400 ºF (204 ºC)
Frékuénsi 20 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-MF-45kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung opat kapasitor 1.0 μF (pikeun total 1.0 μF).
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Ngolah Dua tuang waja disimpen dina piring anu terisolasi ku pin lokasi pituduh kuningan. Pelatna disimpen dina méja anu ngageser janten coil hélik multi-péngkolan. Bagean na induksi dipanaskeun nepi ka 400 F dina 180 detik. Waktos pemanasan anu laun ngamungkinkeun bagian-bagianna nepi kana suhu anu rata. Nalika siklus pemanasan réngsé unggal bagian disimpen kana pers pikeun operasi moulding sareng beungkeutan.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan pikeun preheating bulk of castings baja
ngahasilkeun:
• efisien sarta repeatable panas vs a obor atawa oven.
• malah panas bagian sakuliah
Badag coils multi péngkolan nyadiakeun:
• loading panggampangna tur unloading sahiji bagéan
• kalenturan pikeun sababaraha ukuran casting géométri sareng géométri