Las Frékuénsi Tinggi

Mesin las palastik RF

Produsen Mesin Las Frékuénsi Tinggi / Mesin las RF PVC pikeun palastik las, jsb. Las Frékuénsi Luhur, katelah Radio Frékuénsi (RF) atanapi las Diéléktrik, nyaéta prosés ngahijikeun bahan babarengan ku nerapkeun énergi frékuénsi radio ka daérah anu badé ngagabung. Bél anu dihasilkeun tiasa janten kuat sakumaha bahan aslina. HF Las gumantung ka… Maca deui