Ngaleungitkeun Bagian aplikasi Ngaleungitkeun Bagian sareng Pemanasan Induksi

Aplikasi Panyusutan Bagian Fittting Bagian sareng Tujuan Pemanasan Induksi Ieu mangrupikeun aplikasi Panyabutan Bagian Shrinkfit. Prosés pelanggan ayeuna nganggo pers pikeun nyorong bagian anu diselapkeun kaluar. Nanging, ieu meryogikeun kakuatan sareng waktos anu penting. Ku nerapkeun panas, perumahan tiasa ngagedéan cekap pikeun ngamungkinkeun gampang ngaleungitkeun bagian anu disisipkeun… Maca deui

Induksi ngaleutikan pas Pikeun Inserts

Induksi ngaleutikan pas Pikeun Inserts kalawan IGBT ngaleutikan Panaskeun pas

Tujuanana: Pikeun manaskeun perumahan pompa bahan bakar aluminium ukuran 8 ″ x 4 1/2 ″ x 3 1/2 ″ dugi ka 3750F, ngamungkinkeun bagian-bagian waja dilebetkeun. Ayeuna perumahan anu dipanaskeun langkung ti sajam dina oven konveksi. Daérah anu kedah dilebetkeun bagian-bagian waja ukuran 1.5 ″ sareng 0.6875 ″ diaméterna. Salaku tambahan, prosés sisipan lumangsung sakedik sakitar hiji menit, janten 3750F kedah dijaga kanggo a
periode waktu pikeun ngalengkepan prosés.
Bahan: Perumahan Pompa Aluminium ukuran 8 ″ x 4 1/2 ″ x 3 1/2 ″
bagian baja panempatan.
Hawa: 3750F
Aplikasi: Ku ngagunakeun DW-HF- 25, 25 kW kaluaran padet suplai kakuatan induksi hasilna ieu dihontal.
- 3750F dihontal dina hiji (1) menit pikeun ngamungkinkeun pikeun dilebetkeun.
- 20 padumukan hasil dipanaskeun nganggo coil pancake sudut katuhu (lima).
Alat-alat: Ameritherm SP 25, 25 kW kaluaran padet suplai kakuatan induksi kaasup hiji (1) stasiun panas jauh ngandung opat (4) kapasitor jumlahna 1.0 μF, sareng lima (5) putaran pancake sudut katuhu anu didamel tina tembaga 3/16 ″ tabung.
Frékuénsi: 80 kHz

ngaleutikan pas keur inserts

 

Induksi ngaleutikan pas Steel pipah

Induksi ngaleutikan pas Steel pipah Jeung Unit IGBT Élmu sarta

Tujuan Manaskeun tabung waja kana 500-1000 ° F pikeun aplikasi anu nyusut-pas. Nangtukeun ékspansi (tumuh) ID dina suhu anu bénten-bénten.
Bahan tabung Steel 7 "OD x 4.75" ID x 5 "zone panas
Jenis 'K' thermocouple mun ngukur suhu
simbut termal
Hawa 500, 800, 1000 ° F (260, 427, 538 ° C)
Frékuénsi 66 kHz
Alat-alat DW-HF-7.5, 7.5 kW, 150-400 kHz catu daya induksi, dilengkepan stasiun panas jauh anu ngandung dua kapasitor 1.5 μF (pikeun total 0.75 μF)
Coil pemanasan induksi séri-péngkolan multi-péngkolan, dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Tés awal réngsé dina sampel tanpa simbut termal. Térokopel diésépkeun antara cincin tambaga sareng tabung waja pikeun ngukur suhu. Bagéan diukur
4.940 "(dina suhu kamar kalayan gauge KTP.) Bagian na ngahontal 1000 ° F (538 ° C) sakitar 10 menit.
Bagan ieu di handap nunjukkeun perbandingan antara hasil teoritis sareng eksperimen anu diukur

1

Hasil / Kauntungan Bagéan ukuran 4.975 "dina 1000 ° F ngahasilkeun ékspansi 0.035" (4.975 dikurangan 4.94). Dina 500 sareng 800 ° F angka ékspansi masing-masing 4.950 sareng 4.964. Nalika ngagunakeun a
simbut termal waktos panas dikirangan sakitar 90 detik (8.5 menit sabalikna 10 menit).

 

tube ngaleutikan pemanasan

 

 

 

 

 

 

induksi ngaleutikan tube pas

 

 

 

 

 

 

 

Ngaleutikan pas Steel pipah