Induksi Soldering Pompa Pipa ka Papan PCB

tujuan:

Tés –Induksi Soldering Pajang Tambaga Pikeun Dewan PCB

Industri: Médis & Gigi

bahan: Pipa tambaga datar, papan PCB

Galunggung: Témpél pérés panas-suhu

alat-alat: DW-UHF-6KW-I manaskeun Induksi Gantung

unit pemanasan induksi portabel

power: 1.88 kW

waktos: 15 detik.

Coil: Coil coil buatan khusus.

Prosés éta:

HLQ dihubungi ku produsén ngarah parangkat diagnostik klinis anu nuju ngusahakeun inovasi dina téknologi Magnetic Resonance Imaging (MRI).

Pipa datar, diulas dina aplikasi pemanasan ieu, dianggo pikeun mindahkeun panas kalayan bédana suhu minimal atanapi nyebarkeun panas dugi permukaan.

Solusi pemanasan induksi kami ngabantosan klien pikeun motong waktos manufaktur anu sateuacana nyandak 1 jam kanggo ngahasilkeun 16 pipa panas tambaga anu soldering.

nu DW-UHF-6KW-kuring catu kakuatan pemanasan induksi babarengan jeung stasiun panas tiasa ngagentos prosés paterian dina jarak 15 detik. Kami ogé nganggo salah sahiji coils induksi khusus kami sareng palapis semén pikeun mastikeun coil moal ngalaman karuksakan mékanis.

Pikeun ngalaksanakeun tés ieu, kami dipasangkeun pipa tambaga pérsép induksi dina dua hampang datar anu ngandung témpél pérés-suhu rendah. pemanasan induksi mastikeun jaminan deui. Aya pangurangan anu signifikan dina waktos daur sareng ningkat efisiensi sabab ayeuna sababaraha bagéan tiasa dipasihan sakaligus.