Aci Pengerasan Permukaan Induksi pikeun Batang Armature

gambaran

Pengerasan Permukaan Induksi pikeun Batang Armature

obyektip

Pengerasan Permukaan Induksi ujung gir tina hiji batang dina 58-65 Rockwell C dina jero 0.02 ″ (. 51mm) dina garis tengah huntu sareng ka 49-55 Rockwell C dina jerona 010 ″ (.3mm) dina garis tengah tina akar.

Bahan: Aci angkatan waja ukuran 7 ″ (177.8mm) panjangna kalayan diameter gir sakitar 1/2 (12.7mm).

Suhu: 1700ºF (926.7ºC)

Frékuénsi: 140 kHz

pakakas

• Sistem pemanasan induksi DW-UHF-30kW dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua (2) kapasitor
jumlahna 0.5 µF
• simulator input 4-20 mah
• Hiji pemanasan induksi coil dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu.

proses

Gulungan hélik lima péngkolan dipaké pikeun manaskeun ujung gir tina poros ka 1700ºF (926.7ºC) salami 2.5 detik pikeun ngahontal karasa anu dipikahoyong.

Hasilna / Mangpaat

Pemanasan Induksi Nyayogikeun:
• Akurasi pin-point
• Repabilitas maksimum
• waktos siklus gancang

Panalungtikan produk