Induksi Hardening Matak Beusi

gambaran

Bahan Matusi Induksi Anu Bogok Ku Frequénsi High Induksi Helmu sarta Téknik

Tujuanana Panaskeun tuang beusi janten 1600ºF (871.1ºC) supados ngahontal karasa 55 Rockwell C.
Bahan Pulur Besi Duktil ukuran 3 1/2 ″ (88.9mm) OD sareng 2 ″ (50.8mm) jangkung.
Hawa 1600ºF (871.1ºC)
Frékuénsi 164 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10kW dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dalapan (8) kapasitor jumlahna 0.66 μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik opat péngkolan dianggo pikeun manaskeun katrol beusi tuang salami 2 menit 45 detik dugi ka diperlukeun 1600ºF (871.1ºC) Langsung saatos, katrol dipareuman dina cai cai anu guligah pikeun ngahontal karasa anu dipikahoyong.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• ngaronjat produksi
• Panulang, teu ngahubung sareng panas efisien panas
• pemanasan akurat

beusi tuang matak induksi

Mangga aktipkeun JavaScript dina panyungsi anjeun pikeun ngalengkepan formulir ieu.
=