boiler cai panas kalayan pemanasan induksi

Pemanasan Cai Panas Industri sareng Pemanas Boiler éléktromagnétik - Pemanasan Cai Panas

Industrial Hot Water Boiler kalawan induksi éléktromagnétik

parameter

 

 

item

 

unit

60KW 80KW 100KW 120KW 160KW 180KW 240KW 240KW-F 360KW
daya dipeunteun kW 60 80 100 120 160 180 240 240 360
Dipasang ayeuna A 90 120 150 180 240 270 360 540 540
Tegangan / Frékuénsi V/H z 380 / 50-60
aréa cross-bagian tina kabel kakuatan mm²  

≥25

 

≥35

 

≥50

 

≥70

 

≥120

 

≥150

 

≥185

 

≥185

 

≥240

efisiensi pemanasan % ≥98 ≥98 ≥98 ≥98 ≥98 ≥98 ≥98 ≥98 ≥98
Max. tekanan pemanasan Mp a  

0.2

 

0.2

 

0.2

 

0.2

 

0.2

 

0.2

 

0.2

 

0.2

 

0.2

Min. aliran pompa L/m di 72 96 120 144 192 216 316 336 384
Volume tank ékspansi L 60 80 80 120 160 180 240 240 320
Max. suhu pemanasan 85 85 85 90 90 90 90 90 90
Suhu panyalindungan suhu rendah  

 

5

 

5

 

5

 

5

 

5

 

5

 

5

 

5

 

5

65ºC kaluaran cai panas L / m 19.5 26 26 39 52 58.5 78 78 104

 

dimensi mm 1000 * 650 *

1480

1000 * 650 *

1480

1100 * 1000 *

1720

1100 * 1000 *

1720

1100 * 1000 *

1720

1315 * 1000 *

1910

1315 * 1000 *

1910

1720 * 1000 *

1910

1720 * 1000 *

1910

Inlet / sambungan outlet DN 50 50 65 65 65 80 80 100 100
Wewengkon pemanasan 480-720 720-960 860-1100 960-1440 1280-1920 1440-2160 1920-2880 1920-2880 2560-3840
Dissipation panas tina enclosure % ≤2 ≤2 ≤2 ≤2 ≤2 ≤2 ≤2 ≤2 ≤2
Max. volume pemanasan L 1100 1480 1840 2200 2960 3300 4400 4400 5866
spasi pemanasan 1920-2400 2560-3200 2560-3200 4150-5740 6000-8000 6300-8550 8300-11480 8300-11480 11040-

15300

Méter listrik A méteran kakuatan 3-fase 1.5-1.6A, trafo pangukuran kedah dipasang sacara rasional ku tanaga profésional
Protéksi kelas IP 33

 

Prinsip pemanasan induksi Dandang cai Panas

Fitur

1. Hemat Énergi

Lamun hawa jero rohangan ngaleuwihan nilai pre-set, nu alat keur ngagolakkeun pemanasan sentral bakal otomatis dipareuman, sahingga éfisién nyimpen leuwih ti 30% énergi. Sareng éta tiasa ngahémat énergi ku 20% dibandingkeun sareng boiler tradisional anu ngagunakeun metode pemanasan lalawanan. Suhu Konstan sareng Spasi Nyaman

Suhu cai tiasa dikontrol dina kisaran 5 ~ 90ºC, sareng akurasi kontrol suhu tiasa ngahontal ± 1ºC, nyayogikeun atmosfir anu nyaman pikeun rohangan anjeun. Beda sareng alat-alat AC, pemanasan induksi henteu nyiptakeun lingkungan anu idéal pikeun tumuwuh baktéri.

2. No Noise

Kontras jeung boiler pemanasan sentral ngagunakeun métode cooling hawa, boiler pemanasan cai tiis leuwih sepi tur unobtrusive.

3. Operasi Aman

Ngamangpaatkeun pemanasan induksi ngahontal pamisahan listrik jeung cai, nyadiakeun operasi aman. Sagedengeun ti eta, sababaraha fungsi panyalindungan kayaning panyalindungan bahan keur anti ngagibleg, panyalindungan leakage listrik, panyalindungan circuit pondok, panyalindungan fase leungitna, panyalindungan overheating, panyalindungan overcurrent, panyalindungan overvoltage, undervoltage panyalindungan, panyalindungan timer inspeksi dilengkepan. Pamakéan aman dijamin salami 10 taun.

4.Kadali calakan

Boiler pemanasan cai induksi kami tiasa WIFI dikawasa jarak jauh ku telepon pinter.

5. Gampang Ngajaga

Pemanasan induksi henteu janten kaayaan fouling, ngaleungitkeun kabutuhan pikeun ngaleungitkeun perlakuan.

 

FAQ

Punten Taroskeun Layanan Pelanggan Kami sateuacan Meuli

 

Ngeunaan Milih Daya Luyu

Milih alat keur ngagolakkeun cocog dumasar kana aréa pemanasan sabenerna anjeun

Pikeun wangunan low-énergi, 60 ~ 80W / m² boilers cocog;

Pikeun gedong umum, boiler 80 ~ 100W / m² cocog;

Pikeun villa sareng banglo, boiler 100 ~ 150W / m² cocog;

Pikeun gedong-gedong dimana kinerja sealing henteu saé sareng jangkungna kamar langkung ageung tibatan 2.7m atanapi jalma sering lebet, beban panas gedong sasuai ningkat sareng kakuatan boiler pemanasan sentral kedah langkung luhur.

 

Ngeunaan Kaayaan Pamasangan

Naon kaayaan instalasi

Candak boiler pemanasan sentral induksi 15kW sabagé conto:

Bagian melintang tina kabel kakuatan utama teu kedah kirang ti 6mm3, switch utama 32 ~ 45A, tegangan 380V / 50, aliran cai minimum pompa nyaéta 25L / mnt, pompa cai kudu dipilih nurutkeun jangkungna wangunan.

Ngeunaan Asesoris

asesoris naon diperlukeun

Kusabab unggal situs pamasangan customer mah béda, ku kituna sagala rupa asesoris anu diperlukeun. Kami ngan ukur nyayogikeun dandang pemanasan sentral, asesoris sanésna sapertos klep pompa, pipa sareng konektor union kedah dipésér ku para nasabah.

 

Ngeunaan Sambungan Pikeun Pemanasan

Naon sambungan anu tiasa dianggo pikeun pemanasan

Boiler pemanasan sentral induksi HLQ tiasa dihubungkeun sacara fleksibel kana sistem pemanasan lantai, radiator, tangki panyimpen cai panas, unit coil kipas (FCU), jsb.

 

Ngeunaan Service Instalasi

produk urang bisa dipasang ku dealers lokal otorisasi urang. Kami ogé nampi reservasi sateuacanna, sareng kami nunjuk insinyur pikeun nawiskeun jasa pamasangan sareng petunjuk téknis dina situs.

 

Ngeunaan Logistik

Waktu pengiriman barang sareng distribusi logistik

Urang janji pikeun ngirim produk siap-to-kapal kami dina 24 jam, sarta ngirimkeun produk dijieun-to-order kami dina 7-10 poé. Sareng jasa logistik dumasar kana sarat para nasabah.

 

Ngeunaan Service Life

Sabaraha lami umur jasa produk ieu

Boiler pemanasan sentral induksi HLQ ngadopsi coil induksi frekuensi tinggi sareng inverter kelas industri, sadaya bagian konci didamel tina bahan kelas luhur anu diimpor, umur jasana tiasa ngahontal 15 taun atanapi langkung.