Induksi Brazing Kuningan keran

Induksi Brazing Kuningan keran

Obyektif Brazing dua mendi dina assembly keran kuningan mandi
Bahan Kuningan fittings mandi 1 "OD, cingcin brazing, fluks
Hawa 1148 ºF (620 ºC)
Frékuénsi 90 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-30 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dalapan kapasitor 1.0 μF pikeun total 8.0 μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Ngolah A dua péngkolan C ngawangun coil ieu dipaké pikeun braze rakitan keran.
Cingcin braze disimpen dina sendi, bagian-bagian dirakit sareng dirapihkeun. Gabungan braze anu munggaran dipanaskeun salami 30 detik sareng cingirna braze ngalir. Majelis diputer sareng sendi anu kadua dipanaskeun salami 30 detik pikeun ngalirkeun cincin. Dua brazes réngsé dina 60 detik.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• gancang, hasilna repeatable tur konsisten
• panas localized ngahasilkeun mendi rapih tur bersih
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Komo distribusi panas