induksi pipa kuningan tanggungan pikeun bagian kuningan

Tujuan Induksi Frékuénsi Tinggi Pipa kuningan Brazing kana bagian kuningan sareng ujung kuningan dina handapeun hiji menit nganggo induksi. Alat-alat DW-UHF-6KW-III mesin brazing induksi genggam 2 péngkolan coil Bahan • Bagian lega kuningan • Pipa Kuningan • Alloy brazing basis perak, disayogikeun ku pelanggan Test 1 - Pipa dugi ka seueur: Parameter Konci Daya: 4.4… Maca deui

Induksi Brazing Kuningan Kancing pikeun Tembaga Pipa

Induksi Brazing Stud Kuningan ka Pipa Tambaga Tujuan: Induksi brazing studs kuningan kana pipa tambaga Klién: Pabrikan coil pikeun aplikasi pemanasan industri. Alat-alat: DW-UHF-40KW Induksi Brazing Systems - dua modul. Bahanna: Kancing kuningan (ukuran: diaméter 25mm, jangkungna 20 mm) Kakuatan: 30 kW Proses: Tantangan utama dina prosés brazing induksi ieu… Maca deui

tambaga induksi tambaga sareng rod kuningan

induksi brazing batang tambaga sareng kuningan Tujuan Induksi Brazing batang tambaga sareng kuningan sareng strips pikeun ngagentos operasi obor. Prosés obor anu ayeuna ngahasilkeun rereged anu kaleuleuwihi dina majelis, sareng meryogikeun pangwangunan anu réa saatos operasi brazing. Alat-alat DW-UHF-40KW frekuensi tinggi mesin brazing induksi Dua péngkolan buka buka konveyor Bahan • Kupon tambaga… Maca deui

Induksi Brazing Kuningan keran

Induksi Brazing Kuningan keran

Obyektif Brazing dua mendi dina assembly keran kuningan mandi
Bahan Kuningan fittings mandi 1 "OD, cingcin brazing, fluks
Hawa 1148 ºF (620 ºC)
Frékuénsi 90 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-30 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dalapan kapasitor 1.0 μF pikeun total 8.0 μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Ngolah A dua péngkolan C ngawangun coil ieu dipaké pikeun braze rakitan keran.
Cingcin braze disimpen dina sendi, bagian-bagian dirakit sareng dirapihkeun. Gabungan braze anu munggaran dipanaskeun salami 30 detik sareng cingirna braze ngalir. Majelis diputer sareng sendi anu kadua dipanaskeun salami 30 detik pikeun ngalirkeun cincin. Dua brazes réngsé dina 60 detik.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• gancang, hasilna repeatable tur konsisten
• panas localized ngahasilkeun mendi rapih tur bersih
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Komo distribusi panas

Brazing Kuningan ka Aluminium kalawan induksi

Brazing Kuningan ka Aluminium kalawan induksi

Tujuanana: Tambaga 'tees' sareng 'ells' kedah dipasihan awak aluminium tina klep kulkas

Alat kelengkapan tambaga klep palanggan ngarobih

Hawa 2550 ºF (1400 ° C)

Frékuénsi 360 kHz

Alat-alat DW-UHF-10KW Sistim pemanasan induksi kaasup hiji workhead ngandung dua kapasitor 1.5μF (total 0.75μF) sarta tilu-balikkeun coil hélik

Ngolah klep The ieu disimpen di jero coil jeung kakuatan RF diterapkeun dugi bagian nu dipanaskeun nepi suhu diperlukeun tur braze nu katempona keur ngalir kana gabungan teh. Dua ukuran tube anu ngajalankeun maké setélan Sistim induksi sami kalawan béda kali siklus.

Hasilna / Mangpaat • énergi anu dilarapkeun ukur keur zone ka jadi dipanaskeun • pemanasan ti gabungan / braze nyaeta seragam jeung repeatable

Brazing fittings Kuningan Jeung induksi

Fittings Kuningan Brazing Kalayan Tujuan Induksi: Ngahanas perakitan tubing kuningan janten 750 ° C kanggo aplikasi brazing. Diaméter tubing beda-beda ti 3 dugi ka 8 inci (76.2 dugi ka 203.2 mm) Bahan: Kuningan tubing Kuningan flange Braze ring Braze flux Temperature: 1382 ° F (750 ° C) Frékuénsi 200 kHz Equipment DW-UHF-20KW, 150-500 kHz induksi catu daya pemanasan, dilengkepan… Maca deui