Frekuensi tinggi Induksi Soldering Tabung Kuningan

Tujuan Pikeun sakaligus frékuénsi luhur Induksi Soldering Kuningan Tubessolder kana pakéan jaket cai kuningan kalayan pemanasan induksi. Equipment DW-HF-15KW Induction Heating Machine Parameter Konci Kakuatan: 5 kW Suhu: 424 ° F (217 ° C) Waktos: 10 detik dugi ka alloy ngalir; 15 detik kanggo ngantepkeun alloy bahkan kaluar sakitar tabung. UJI 1 Bahan • Cai Kuningan… Maca deui