leyuran nanopartikel manaskeun induksi

larutan nanopartikel manaskeun induksi supados naék 40 ºC Élmu pemanasan induksi mangrupikeun padika anu merenah sareng fleksibel anu tiasa nganteurkeun médan magnét anu intensitas tinggi pikeun nanopartikel pikeun ngahontal perlakuan konséntrasi sareng sasaran, anu ngahudang minat pisan ka komunitas panilitian médis. Sistem pemanasan induksi dianggo dina hyperthermia pikeun ngahasilkeun silih ganti… Maca deui