Induksi Brazing T Dibentuk Copper Tukang Tembaga

Induksi Frekuensi Tinggi Brazing T Dibentuk Tembaga Tukang Tembaga

tujuan:

Uji 1 - Induksi pangotor tambaga ngawangun T tambang ngawangun - 3 gabungan sakaligus
Tés 2 - Induksi kuningan tambaga

Industri: HVAC

bahan: Umbi tambaga 6, 8, 10, 12 mm (015/64, 05/16, 02564, 015⁄32inci. ); ketebalan: 1 mm (03/64 inci.)

Galunggung: Disada Cu-P-Ag

tip: Pamakéan cingcin alloy kacida disarankeun ku bedhil leungeun anu dicekel.

alat-alat: DW-UHF-20kw mesin tandur induksi

power:

Tés 1 (7-8kW)
Tés 2 (6.5-9.2kW)

waktos: 8 detik.

Coil: biasa induksi pemanasan coil. Desain coil khusus tiasa dilaksanakeun upami dipénta.

Prosés éta:

Urang suksés ngalaksanakeun dua brazing induksi tés kalayan sababaraha rakitan tambaga. Mimiti, cincin alloy Cu-P-Ag disimpen sakitar ipis tina tabung tambaga. Henteu diperyogikeun fluks tambahan. Pipa-pipa éta teras-teras dijajarkeun. Prosés brazing induksi diawalan. Sakali dina brazing induksi parantos réngsé, éta dua sampéan teras diréduksi di cai tiris supados badé langsung. Jumlah kaleuleuwihan fluks bisa salajengna diberesihkeun.