Induksi kutu tambaga kana pipa tambaga

Tembok Frekuensi Induksi Tembok Gésér pikeun Proses Pipa tambaga

tujuan: Induksi Brazing tambaga kana pipa tambaga

alat-alat: DW-UHF-6KW-III manaskeun induksi tangan

manaskeun inductino manaskeun

bahan:  Genep pipa Tambaga (9.5 mm)

power: 6 kW

hawa: 1475 ° F / 800 ° C

waktos: detik 20

prosés:

nu DW-UHF-6KW-III sistem induksi ngirangan induksi kalayan robot sacara otomatis tiasa ngadorong braze sababaraha sendi anu aya dina posisi anu parantos siap. Pikeun aplikasi brazing ieu, hiji pakan kawat dipasang ka DW-UHF-6KW-III manaskeun pamorotasi, anu nyumput alloy kana sendi tambaga. Nozzle nitrogén ogé ditambahkeun pikeun ngaungan oksidasi tina mendi, ieu ngabantuan ngaleutikeun prosedur beberesih sendi anu kurang ajar. Sistem robotic diprogram pikeun pindah ka unggal gabungan sareng nerapkeun kakuatan kanggo jumlah waktos anu tos diprogram. Ieu mastikeun prosés brazing tiasa diulang sareng tiasa dipercaya. The induksi kurang ajarg tambaga pikeun tambaga dilaksanakeun suksés dina waktu 20 detik per gabungan dina 1475 ° F.

DW-UHF-6KW-III dicekel brazing induksi manaskeun idéal pikeun henteu bébérésan tina kompresor kulkas, panukeur panas, komponén pakakas bumi sareng pemasangan HVAC kompléks.