pelat baja-shovels panas ngabentuk kalawan induksi preheating

Plat baja-shovels ngabentuk panas kalayan sistem pemanasan induksi

Naon induksi pre-pemanasan?

Preheating induksi nyaéta prosés dimana bahan atawa workpieces dipanaskeun ku induksi saméméh processing salajengna. Alesan pikeun pre-pemanasan rupa-rupa. Dina industri kabel jeung kawat, cores kabel anu pre-dipanaskeun saméméh Tonjolan insulasi. Steels strips tos dipanaskeun saméméh pickling jeung palapis séng. Induksi pre-panas ogé softens logam saméméh bending, sarta nyiapkeun tabung na pipa pikeun las. Solusi pre-panas mobile mempermudah perbaikan onsite tina rakitan bearing.

nu prosés preheating induksi mangrupa sarana efisien preheating baja plat-shovels pikeun panas ngabentuk. Ieu ngawengku bending atawa shaping a billet logam sanggeus dipanaskeun nepi ka suhu nu aya kirang lalawanan ka ngabentuk.

Tujuan pemanasan induksi:

Produsén sekop baja milarian solusi pemanasan induksi pikeun ngagentos tungku gas sareng ngahontal keseragaman suhu, kabisaulangan, sareng siklus panas gancang.

Parangkat manaskeun induksi:

Pemanas Induksi Frekuensi Tinggi DW-HF-45KW disarankeun alat pemanasan induksi kanggo ieu aplikasi preheating induksi. Kalayan generator pemanasan induksi ieu, palanggan memanaskeun cetakan sekop baja sacara lestari sareng ngahontal siklus panas anu langkung gancang, khususna pikeun conto anu langkung ageung.

Prosés Pemanasan Induksi:

Aplikasi ieu boga tujuan pikeun preheat 4 lambar plat baja ka 1742 F / 950 C saméméh masang aranjeunna dina pencét pikeun ngabentuk salaku shovels. Tujuanana nyaéta pikeun sekop pikeun ngahontal suhu anu dipikahoyong dina kirang ti 5 detik.

mangpaat:

Ngalaksanakeun pemanasan induksi boga kaunggulan signifikan:

  • Efisiensi termal anu langkung ageung, nyababkeun panurunan anu signifikan dina konsumsi énergi.
  • waktos pemanasan pondok
  • Ningkatkeun uniformity
  • Ningkatkeun kaayaan gawé