prosés pemanasan induksi ku téknologi gas iners sareng vakum

prosés pemanasan induksi ku téknologi gas iners sareng vakum

Bahan khusus atanapi daérah aplikasi peryogi diolah khusus.

Fluks anu dianggo nalika prosés brazing induksi konvensional sering janten sebab korosi sareng kaduruk dina bahan damel. Influks fluks ogé tiasa nyababkeun ngaruksak sipat komponén. Salajengna, kusabab oksigén anu aya dina suasana perubahan warna tina bahan damel kajantenan.

Masalah-masalah ieu tiasa dicegah nalika nyusahkeun handapeun gas iners atanapi vakum. Metode gas iners tiasa digabungkeun pisan sareng pemanasan induktif sabab teu aya seuneu anu kabuka nalika brazing induksi dina handapeun gas pelindung sareng kaayaan anu aya hubunganana sareng aliran langkung saé tiasa dikontrol.