Induksi Élmu sarta Aluminium Catheter Tipping

Induksi Élmu sarta Aluminium Catheter Tipping Jeung IGBT Élmu sarta Unit

Tujuanana: Pikeun manaskeun kateter aluminium tipping paéh ka luhur 2850F dina waktos 2 dugi 5 detik kanggo ngabentuk bahan katéter. Ayeuna, pemanasan dilakukeun dina 15 detik kalayan alat-alat induksi anu langkung lami. Pelanggan hoyong nganggo alat induksi kaayaan padet pikeun ngirangan waktos pemanasan sareng ngembangkeun prosés anu langkung épisién.
Bahan: Aluminium catheter tipping die ukur 3/8 ″ OD sareng 2 ″ panjangna sareng panangan nonmagnetik dina zona panas. Bahan kateter didadarkeun siga anu mirip sareng plastik poliuretan. Ogé, kawat waja diaméter 0.035 was dilebetkeun kana tabung kateter pikeun nyegah runtuh.
Hawa: 5000F
Aplikasi: Suplai kakuatan induksi solid state DW-UHF-4.5kW ditangtukeun pikeun paling épisién ngahasilkeun hasil ieu:
Waktos pemanasan 3.3 detik dugi ka 5000F sareng ngabentuk kateter kahontal liwat panggunaan dua (2) langkung dua (2) putaran hélik.
Kateter kualitas dibentuk ku mencét 1/2 ″ tabung poliuretan kana kapang bari nahan bentukna ku ngagunakeun kawat 0.035 to pikeun nyegah runtuhna tabung.
Hasil laboratorium nunjukkeun yén panurunan waktos anu lumayan dilakukeun anu bakal ngamungkinkeun paningkatan produksi anu signifikan bari henteu ngorbankeun kualitas.
Alat-alat: DW-UHF-4.5kW padet suplai kakuatan induksi kaasup stasion panas jauh ngandung hiji (1) kapasitor jumlahna 1.2 μF.
Frékuénsi: 287 kHz

Induksi Élmu sarta Aluminium Catheter Tipping

Induksi Élmu sarta Aluminium pipe

Induksi Élmu sarta Aluminium pipe Pikeun Tungtung Ngabentuk Jeung High Frequency induksi Panaskeun

Tujuan Ngalangkungan pemanasan 2 "(50.8mm) tanki oksigén aluminium luhur pikeun ngawangun tungtung buleud kalayan liang pikeun klep oksigén
Tangki oksigén Aluminium sareng tungtung kabuka 2.25 "(57.15mm) diameter, 0.188" (4.8mm) témbok kandel
Hawa 700 ºF (371 ºC)
Frékuénsi 71 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-HF-45kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 1.5μF kanggo total 0.75μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik lima péngkolan dipaké pikeun manaskeun tungtung bak tina bak oksigén. Tangki dipanaskeun 24 detik dugi ka 700ºF (371 ºC).
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• seragam liwat panas
• Fast, panas hémat énergi
• Fast, prosés controllable na repeatable
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik

pipe aluminium pemanasan induksi

Induksi Brazing Aluminium Automotive

Induksi Brazing Aluminium Automotive 

Tujuan: Panas aluminium pikeun hiji aplikasi brazing otomotif
Bahan: Aluminium tubing 0.50 (12.7mm) dia, bos aluminium 1 "(25.4mm) panjang, fluks dieusi ring braze
Hawa: 1200 ºF (649 ºC)
Frékuénsi: 370 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10KW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 1.0μF pikeun total 1.0 μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil pancake multi péngkolan dianggo pikeun manaskeun sendi antara tabung aluminium sareng bos. Panas gabungan kana suhu dina 1.5 menit sareng cincin braze lebur ngabentuk brazed anu bersih
gabungan.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Pemanasan bebas tangan anu ngalibatkeun kaprigelan operator minimal pikeun pabrik
• aplikasi Flameless
• dipercaya, repeatable aesthetically pleasing braze gabungan
• Komo distribusi panas