Induksi Preheating Hot Rod pos

prosés preheating induksi

Induksi Preheating Hot Rod pos Jeung Unit IGBT Élmu sarta

Tujuan Panaskeun rod waspaloy ka 1500ºF (815.5ºC) pikeun aplikasi pos panas
Bahan batang Waspaloy 0.5 "(12.7mm) OD, 1.5" (38.1mm) panjangna, pelapis keramik
Hawa 1500 ºF (815.5ºC)
Frékuénsi 75 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-HF- 20 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 1.32μF pikeun total .66μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik tujuh péngkolan dipanaskeun pikeun rod. Rod disimpen dina coil sareng kakuatan diterapkeun salami dua detik
nyayogikeun panas anu cekap kanggo nembus inti batin. Pyrometer optik digunakeun pikeun kontrol suhu loop caket sareng a
liner keramik anu dipaké sangkan rod teu noél coil nu.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• tekanan Low na stress residual minimal
• aliran sisikian Leuwih alus tur mikrostruktur
• Komo distribusi panas
• ningkat ongkos produksi jeung defects minimal

Preheating Hot Rod pos

Induksi Preheating Hot pos

Induksi Preheating Hot pos Pikeun Single Rod Jeung IGBT induksi Panaskeun

Tujuan Panaskeun rod waspaloy ka 1500ºF (815.5ºC) pikeun aplikasi pos panas
Bahan batang Waspaloy 0.5 "(12.7mm) OD, 1.5" (38.1mm) panjangna, pelapis keramik
Hawa 1500 ºF (815.5ºC)
Frékuénsi 75 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-HF-45KW, dilengkepan workhead jauh anu ngandung dua kapasitor 1.32μF pikeun total .66μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik tujuh péngkolan dipanaskeun pikeun rod. Rod disimpen dina coil sareng kakuatan diterapkeun salami dua detik nyayogikeun panas anu cekap kanggo nembus inti batin. Pyrometer optik digunakeun pikeun kontrol suhu loop caket sareng liner keramik dianggo janten rodna henteu keuna kana coil.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• tekanan Low na stress residual minimal
• aliran sisikian Leuwih alus tur mikrostruktur
• Komo distribusi panas
• ningkat ongkos produksi jeung defects minimal

induksi preheating judul panas