Pemanasan Kecepatan Tinggi ku Sistem Pemanasan Induksi

Salah sahiji kamajuan beredar panganyarna dina widang perlakuan panas geus aplikasi tina pemanasan induksi kana hardening permukaan localized. Kamajuan anu dilakukeun kontingén kalayan aplikasi arus frekuensi tinggi henteu luar biasa. Dimimitian waktu anu relatif sakedap ka tukang salaku metode anu dipilarian pikeun ngerasan permukaan bantalan dina crankshafts ... Maca deui

Induksi Preheating Hot pos

Induksi Preheating Hot pos Pikeun Single Rod Jeung IGBT induksi Panaskeun

Tujuan Panaskeun rod waspaloy ka 1500ºF (815.5ºC) pikeun aplikasi pos panas
Bahan batang Waspaloy 0.5 "(12.7mm) OD, 1.5" (38.1mm) panjangna, pelapis keramik
Hawa 1500 ºF (815.5ºC)
Frékuénsi 75 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-HF-45KW, dilengkepan workhead jauh anu ngandung dua kapasitor 1.32μF pikeun total .66μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik tujuh péngkolan dipanaskeun pikeun rod. Rod disimpen dina coil sareng kakuatan diterapkeun salami dua detik nyayogikeun panas anu cekap kanggo nembus inti batin. Pyrometer optik digunakeun pikeun kontrol suhu loop caket sareng liner keramik dianggo janten rodna henteu keuna kana coil.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• tekanan Low na stress residual minimal
• aliran sisikian Leuwih alus tur mikrostruktur
• Komo distribusi panas
• ningkat ongkos produksi jeung defects minimal

induksi preheating judul panas

Tinggi Frékuénsi induksi Brazing Inten Inserts

Tinggi Frékuénsi induksi Brazing Inten Inserts

tujuan: inserts inten induksi Brazing kana cingcin pangeboran baja

material : • ring baja jeung inten inserts • Braze shim preform • Flux

hawa:1300 - 1350 (700 - 730) ° F (° C)

frékuénsi:78 kHz

Alat-alat: DW-HF-15kW, Sistim pemanasan induksi, Dilengkepan stasiun panas jauh ngandung dua kapasitor 0.5 μF (total 0.25 μF) Hiji coil pemanasan induksi dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu.

prosés: A multi péngkolan, internal-éksternal hélik coil (a) geus dipaké pikeun ngahasilkeun pola pemanasan nu diperlukeun. tés awal dina ring nyalira nangtukeun sistem tuning. Fluks geus dilarapkeun ka bagian jeung shims braze téh diselapkeun kana liang counter-bosen (B). Ieu dituturkeun ku berlian sintetis. bagian nu geus dimuat kana coil jeung beurat ieu disimpen onto nu intan (C). kakuatan RF induksi Élmu sarta diterapkeun nepi ka aliran braze. kakuatan dipareuman jeung bagian hawa cools ka suhu kamar.

Hasilna / Mangpaat • ngurangan ring warping dibandingkeun pemanasan induksi tungku • waktos siklus turun alatan ngurangan tanjakan-up na kali cooldown