Giring Carbide kana Bagian Baja Kalayan Panaskeun Induksi

Brazing Carbide to Steel Part With Induction Heating Objective Brazing carbide to steel part Equipment DW-UHF-6kw Induction Heating Power Supply ultra high frequency custom coil Key Parameter Power: 1.88 kW Temperature: Approx 1500 ° F (815 ° C) Time: 14 sec Bahan Coil- 2 puteran hélik (ID 20 mm) 1 péngkolan planar (40 mm OD, 13 mm Jangkungna) Carbide- 13… Maca deui

induksi baja karbida karét topi

Tujuan Frékuénsi Tinggi Induksi brazing cap karbida baja kana aci. Palanggan ayeuna nganggo prosés obor, tapi hoyong ngarobih brazing induksi dina raraga ngirangan besi tua sareng ngarobih deui sareng ningkatkeun kualitas méga. Alat-alat DW-UHF-6kw-III induksi genggam pemanasan brazing Bahan • Baja karbon • tutup karbida magnét • Alloy -… Maca deui