tambaga induksi tambaga sareng rod kuningan

induksi brazing batang tambaga sareng kuningan Tujuan Induksi Brazing batang tambaga sareng kuningan sareng strips pikeun ngagentos operasi obor. Prosés obor anu ayeuna ngahasilkeun rereged anu kaleuleuwihi dina majelis, sareng meryogikeun pangwangunan anu réa saatos operasi brazing. Alat-alat DW-UHF-40KW frekuensi tinggi mesin brazing induksi Dua péngkolan buka buka konveyor Bahan • Kupon tambaga… Maca deui