induksi rod tambaga preheating pikeun forging panas

induksi preheating rod tambaga

Induksi rod tambaga preheating pikeun forging panas

Pami hoyong hoyong ningkatkeun kaamanan sarta produktivitas, sarta ngurangan biaya tanaga, ku ngagunakeun induksi tinimbang pemanasan résistif. Pikeun maksimalkeun pungsi produktivitas, maranéhna rék bisa panas 3 rod kuningan dina waktu keur 780 ° C dina 25 detik. Pikeun test aplikasi ieu, urang téh ngan Élmu sarta Téknik salah rod, jadi tujuan urang téh panas batang single ka 780 ° C dina 25 detik kalayan kirang ti 45 kW daya. Ieu bakal mastikeun yén nalika Élmu sarta Téknik 3 rod, éta sistem kW 110 bakal minuhan sarat produksi.

pakakas
DW-HF-70kW Induksi Pemanasan Power Supply, operasi antara 10-50 kHz

bahan
• rod Kuningan
• Adat coil, 10 kabukti, D = 50mm, dirancang jeung dijieun ku DaWei induksi Power Panyiaran pikeun aplikasi husus ieu - mampuh panas 3 rod dina hiji siklus panas.

parameter konci
Hawa: 780 ° C
Kakuatan: 70 kW
Tegangan: 380 - 480 V
Waktos: 24 detik
Frékuénsi: 32 kHz

prosés:

  1. The DW-HF runtuyan Power Supply ieu disambungkeun ka DW-HF-70kw Station Panas.
  2. The custom coil ieu napel kana Station Panas.
  3. The rod Kuningan anu ditempatkeun di jero coil.
  4. The Power Supply ieu diaktipkeun.
  5. Runtuyan DW-HF operasi di 20 kW éta bisa hasil panas rod kuningan tunggal dina 24 detik, anu éta kurang 25 sarat waktos kadua ngadeg pikeun ujian. Tilu rod kuningan diharepkeun lajeng panas dina 25 detik kalayan ngadeukeutan 60 kW daya (3 rod bakal 3x beban sarta 3x daya). kituna sistem 90 kW induksi moal papanggih syarat customer urang.

Hasilna / Mangpaat:

Induksi preheating nyadiakeun:

  • siklus pemanasan gancang
  • prosés téh aman batan panas seuneu
  • Téhnologi tanpa polusi, beresih jeung aman