Frékuénsi Tinggi Stainless Steel Frékuénsi Tinggi

Frékuénsi luhur Breasting Steel Steel Fittings Objektif Frékuénsi Tinggi Brazing fittings stainless steel kana selang corogated (SS). Selangna kalayan ukuran ID 1.575in (40mm) sareng ID 2.99in (76 mm). Pelanggan henteu kantos nganggo pemanasan induksi sateuacan sareng henteu kenal sareng prosés induksi. Tujuan tés ieu nyaéta pikeun ngabuktikeun kakuatan… Maca deui