Induksi Soldering Kuningan pikeun Lempeng baja

Kuningan Frékuénsi Induksi Soldering Kuningan kana Téknologi Pelat Baja Objektif Frékuénsi Tinggi Induksi Soldering kuningan kana pelat waja Peralatan DW-UHF-6KW-I indéks genggam induksi brazing manaskeun Bahan Baja pelat ka kuningan bagian induksi soldering nganggo Harris Stay-Brite # 8 Silver Bearing Solder sareng Harris Bridgit Diterangkeun Flux Solder Gratis. Kakuatan Parameter Konci: Suhu 2kW: 535 ° F dugi 585 ° F (279 ° C… Maca deui