Induksi Brazing Carbide Tipping dina Alat Baja motong

Induksi Brazing Carbide Tipping dina motong Alat Alat Baja Tujuan: Pabrikan utama alat motong CBN sareng PCD hoyong ningkatkeun produktivitasna ku museurkeun panas dina daérah anu alit pisan pikeun ngirangan karugian panas sareng ningkatkeun prosés tipping karbida. Prosés Brazing Induksi: Palanggan nyayogikeun awak waja segitiga, unggal sisi ~ 16.5 mm (0.65 inci). Tipping karbida karbida induksi kedah dilakukeun dina 3 ... Maca deui

Induksi Brazing Carbide Tipping Parabot Médis

Induksi Frékuénsi Tinggi Ngabobol Karbida Tipping Alat Pakakas Médis Aplikasi Carbide Tipping mangrupikeun prosés brazing induksi khusus anu bahan tipna karasa janten bahan dasar pikeun ngahasilkeun ujung motong anu sesah pisan. Tujuan: Tujuan tina aplikasi ieu: Induksi brazing karbida tip tina alat médis Aranjeunna hoyong nganggo induksi… Maca deui