induksi baja stainless steel pikeun tambaga

obyektip

induksi Brazing baja henteu karat pikeun tambaga. Tujuanna nyaéta pikeun ngira-ngira solusi induksi brazing. Palanggan pilari pikeun ngirangan cacad sareng pikeun lingkungan langkung kurang ajar.

Kusabab ukuran pipa anu béda sareng volume anu langkung handap - evaluasi dilakukeun nganggo sistem béja induksi.

Test1

pakakas

DW-HF-25kw mesin tandur induksi

bahan
Tambaga ka tabél karét karét

power: 12.5kW
hawa: 1400ºF ka 1600ºF (760ºC ka 871ºC)
waktos: 9 ka 11 detik

Test2

pakakas

DW-HF-25kw mesin tandur induksi

bahan
Tambaga pikeun Stainless steel

power: 12.5kW
hawa: 1400ºF ka 1600ºF (760ºC ka 871ºC)
waktos: 9 ka 11 detik

Hasil na Conclusions:

Tes induksi brazing sareng U coil kabuka tiasa ngaékkeun bagian-bagian dina 9 dugi ka 11 detik kanggo siklus saré pinuh.

Pelatihan operator nganggo setélan ieu bakal minimal.